Ett stycke stol.

Ett av målen med min nya lägenhet kommer att bli att bygga en liten arbetshörna som är både vacker för ögat och praktisk. Där det känns roligt att sitta och arbeta och jag har koll på alla mina papper och så. Som ett steg i ledet har jag köpt en kontorsstol som jag hoppas kommer kunna bli ganska skön att arbeta i och även vacker att titta på. Det blir ju ändå arbetshörna, säng och mys vid kakelugnen i ett och samma rum. Då måste man inreda med lugna vilsamma färger och vackra material. Tänker jag. Några frågor på det?

Translation:
My new 1920’s antique working chair! I hope it will be more comfy than it looks!

4 thoughts on “Ett stycke stol.

  1. Vart hittade du den stolen? Jättefin. Älskar din retro-stil. Förundras över hur du lyckas hitta och ha råd med allt :)

    1. Den kommer från Bukowski’s auktionssajt på nätet! Och tack! Jag har väldigt lite pengar som frilans just nu (säkert mindre än någon som studerar, till och med). Men man får leta noga och ibland sälja något annat man har. Så får man råd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *