Raspberry macarons.

Igår bakade vi hallonmacarons och det var min första gång. Hade läst överallt om hur svåra dessa små bakverk är, så jag hade förberett mig på total katastrof. Men hör och häpna, de är godare än alla jag någonsin köpt och det bästa är att jag har gjort dem alldeles själv! Receptet till de 21 små spröda sega underverken hittade jag här.

Mina nyfyndade skålar (egentligen två) för en tia styck fick också vara med på bild. Jag hittade dem på Röda Korset igår och kunde inte låta bli att köpa dem. Nu packning inför Herräng och lite jobb. Tjing tjing!

12 thoughts on “Raspberry macarons.

  1. Min vän från Göteborg hälsar på i augusti och då ska vi göra macroons för första gången i våra liv. Precis som du så är vi ju lite oroliga för hur det ska gå så då är det hur bra som helst att veta att du har provat detta recept och lyckats så bra. Och vad duktig du är, dina macroons ser ju lika fina ut som på Ladurée och Petit France tycker jag!

    1. Åh, vad roligt. Jag tror ni kommer lyckas alldeles utmärkt om ni följer receptet till punkt och pricka och lägger ned en massa kärlek på dom fina bakverken. Lycka till och kram!

  2. Åh, vi hade sådana där skålar när jag växte upp! Vi åt alltid glass eller chokladmousse ur dem när vi skulle festa till det lite. Superfina är de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *