Ge mig lite av din värld, och jag ger dig allt jag har.

I helgen var jag på Antikmässan, för första gången i mitt liv. Heja heja! På initiativ av min Viol, aka Emily!

Här har vi henne i egen hög person! Är så himla glad att hon tyckte vi skulle gå. Den här människan alltså, tycker så mycket om henne. Kände att jag befann mig i himlen, fina saker överallt. Vi kikar lite!


Ville köpa den här plåtburken med handtag och ha som lunchlåda, men den kostade 600 kronor. Lite så var det på mässan, vissa saker var helt orimligt dyra. Andra utställare hade helt okej priser.


Jag vill gärna köpa en jordglob, så vi tittade lite efter det.

Och så spanade vi en hel del efter taxar och hittade ett par stycken. Den dyraste för typ tvåtusen kronor. Den här köpte Emily till sin taxsamling för tre tjugolappar. Dagens bästa fynd.<3

Ja, ni ser ju. Massor massor fint överallt. Lite chock för ögonen.

Sedan lyssnade vi på Lollo, Emma och Linda som berättade om sin bok Vintageparty som släpps den 27 mars. Peppen på det! Ni vet väl att ni kan förbeställa boken här?


Translation:
Emily and I went to Stockholms vintage and antiques fair this weekend!

10 thoughts on “Ge mig lite av din värld, och jag ger dig allt jag har.

  1. mycket fint! lite tråkigt dock när allt är så himla dyrt… vem köper en plåtburk för 600 liksom? inte för att det behöver vara loppispriser, men lite mer humant hade säkert lockat fler till köp.

    1. Hej fina! Näpp, ingenting alls! Jag håller på att spara nu, så jag måste vara duktig. Men mycket fint att titta på och bli inspirerad av. Nästa år följer du med väl? Puss!

      1. Ja absolut! Efter att ha sett alla fina bilder grämer jag mig jättemycket över att jag inte var där. Fast jag har också lite köpstopp nu, så det var kanske tur ändå. Hade nog haft svårt att hålla plånboken i styr! Däremot tänkte jag nog ta en runda till Old Touch snart, har aldrig varit där men efter att du och andra talat sig så varma om den affären måste jag ju bara ditt och oooh:a och aaah:a lite jag med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *