17 thoughts on “Cotton candy girl.

  1. these are amazing. the ones on the ponny are so lovely :) this girl so sweet and is gorgeous.

  2. Hej vackermänniska! så glad jag blev för kommentaren! du är så begåvad, jag förundras gång på gång. tack!

  3. bilden vid rosorna är min absoluta favorit! Sedan tycker jag även väldigt mycket om den med lolitabrillorna och den med alla ballonger! Du är så begåvad silversagan!

  4. Vilka vackra bilder!! Fun fair is my favourite kind of fair.. IDA xx

  5. Jennifer, Vad fint! Jo, man kan antingen maila, skriva brev eller ringa och berätta vilken bild man vill köpa, så lägger jag upp den på Etsy. Min fotobok kom idag, så nästa vecka kommer jag lägga upp den i shoppen och då kanske jag även lägger upp lite bilder. Det är dock alltid svårt att veta vilka bilder som säljer bäst.

  6. Vackert med rosorna som tränger sig ut ur bilden! Älskar den vita fina klänningen i fotona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *