Helgen som var.

Photo: Jessica Silversaga

I helgen satte vi upp det sista på garderobslösningen på väggen. Man kan ana den nya ljusgråa färgen på väggarna i bilderna, och den vita kanten längst upp som övergår i tak. Mer bilder på det nya sovrummet kommer snart!

Vi åkte även till Byggfabriken för att kolla på fina saker till vårat nya badrum. Det är lika bra att göra det som måste göras nu, för i vår flyttar nämligen den här mannen in hos mig ♡

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Some photographs from the weekend!

27 thoughts on “Helgen som var.

 1. Vilket fint par ni är! och vilken förtjusande klänning.

  Lycka till med livet från Österlen/MH

 2. Ni är nog det snyggaste paret jag nånsin sett. Sånt äktenskapstycke också. Grattis till sambolivet!

 3. Lite farligt att flytta ihop för tidigt, kärleken blir vardag snabbt. Tycker det känns bäst när man får vänta och längta till det gemensamma boendet, då blir det också som en ny spännande grej att göra tillsammans, och sånt gör man ju tillräckligt av det första året. Den nykära tiden förkortas även. För er skull så hoppas jag att ni klarar det.

  1. Fast det är ju som sagt vad du tycker, och inte vad Jessica och Simon verkar tycka. Lita på att de själva har koll på känslorna i sitt förhållande istället för att komma med pekpinnar om främlingars liv och beslut, förklätt till omtänksamhet, för det är bara barnsligt och onödigt.

   Grattis till det blivande samboskapet, J&S!

 4. Sambos, vad fint! Är själv sambo sen 2 år och ni verkar vara en perfect match! Är så härligt att bo med den man bryr sej mest om, och lära känna lite andra sidor vid den andra och sej själv. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *