Inspiration: drömska vintagebröllop.

Photo: Jessica Silversaga

Ni vet väl att jag har en mapp med inspiration för vintagebröllop? För alla mina kunder, spekulanter och allmänt dagdrömmande människor. Det är en väldigt speciell känsla med bröllop där man har inspirerats av gamla årtionden i både kläder och dekorationer. Så mycket känsla och personlighet, som brudparet själva bidrar med genom att välja saker med historia. I mitt tyckte blir också dessa dekorationer finast. Tänk att blanda en bordsdukning med second hand-fyndat porslin och vilda ängsblommor.

Söker någon i er omgivning en fotograf för ett vintageinspirerat bröllop? I så fall får ni gärna tipsa om mig och därmed ge bröllopsparet ett förmånligare pris genom att uppge ‘Bloggen’ när de bokar en fotografering. Under sommaren kommer jag att bygga en portfolio med bröllopsbilder, i dagsläget bokar jag in alla mina jobb enbart genom rekommendationer.

Elsa Billgren gjorde nyligen en guide i bröllopsfotografer. Där skrev hon om mig: “Jessica tar de mest drömska, romantiska och pastelliga fotografierna man kan tänka sig. Alltid med en hög konstnärlighet och alltid med känsla för det tidlösa. Jessica har bland annat fotat mig för tidningsomslag och mina vintageklänningar i ateljén.”

Så fina ord måste man ju tacka för och spara långt inne i hjärtat.
Vill man hyra de finaste vintagebrudklänningarna är det givetvis till Elsa man ska bege sig.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
I photograph a lot of vintage inspired weddings. I have a Pinterest folder with vintage weddings. You’ll find it here.

4 thoughts on “Inspiration: drömska vintagebröllop.

  1. Åh jag längtar så till den dagen då jag själv kan få anordna ett sådant bröllop, för det är så magiskt vackert!

    Och då kommer jag absolut fråga dig om du vill fota, för du tar verkligen helt underbart vackra bilder som säger så mycket om när de är tagna och man liksom känner känslor ifrån dina kort. Du är otroligt talangfull!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *