Kånk söker nytt hem.

Photo: Jessica Silversaga

Jag fortsätter att rensa ur garderob och gömmor och det jag inte lägger upp på Etsy tänkte jag skriva om i bloggen. Nu undrar jag om någon vill köpa min Kånken Laptop? Höjd: 40 cm. Bredd: 29 cm. Djup: 16-17 cm. Obetydligt använd, men lite dammig och skrynklig efter att ha förvarats i kartong på vinden. 300:-.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Cleaning out my closet and selling the stuff I’ve hardly never used!

11 thoughts on “Kånk söker nytt hem.

  1. Hej!

    Glömde säga att jag bor inte i stockholm men jag betalar givetvis frakten. Har letat efter just en sådan kånken så jag skulle bli jätteglad om jag fick köpa den.

    //Jasmine

  2. Jag skulle så himla gärna vilja köpa den fina också, bor i Stockholm och kan hämta om andra köparen ändrar sig (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *