Kontor på andra sidan bron.

Photo: Jessica Silversaga

I måndags var jag ledig från mitt retuschjobb, så då gjorde jag mig klar och tänkte ta en runda på stan för att kolla på kontorsplatser. Har nämligen sagt upp mig från mitt jobb och bestämt mig för att frilansa på heltid!

Photo: Jessica Silversaga

Promenerade till Hornstull. Perfekt morgonpromenadavstånd!

Photo: Jessica Silversaga

Hittade en bunt rara människor.

Photo: Jessica Silversaga

Sedan rundade jag hörnet och kollade på ett annat kontor. Som även det var fint!

Men, jag söker egentligen något med möjlighet att sätta min egen prägel på kontorsplatsen/lokalen – så om någon av er skulle sitta på ett tips så hojta gärna till! Det skulle kunna vara ett litet rum eller ett hörn i en vintagebutik, någon plats över i en gammal fin miljö eller gud vet vad! Bara jag kan göra platsen till min “egen”, så är jag nöjd.

Photo: Jessica Silversaga

Nära Beyond Retro zinkensdamm är det också. Perfekt!

Photo: Jessica Silversaga

Tittade lite på dom här somriga väskorna.

Photo: Jessica Silversaga

Och hittade en fin 50-/tidigt 60-tals klänning i min storlek och en fantastisk 40-tals klänning med spets.

Photo: Jessica Silversaga

Då blir man såhär PEPP!

Translation:
So, since I’ve decided to let go of my part time retouch job, I am now looking for an office to rent for my freelance work. It’s also near Beyond Retro!

5 thoughts on “Kontor på andra sidan bron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *