Lördag på Vintage Vinden.

Photo: Jessica Silversaga

I lördags åkte vi till Vintage Vinden, som ägs av världens gulligaste par. Här finns nya vintagekläder som kommer från ett gammalt klädlager. 1940-tal fram till 70-tal. Med prislappar på, extraknappar i fickan och kanske en och annan extra tygbit på insidan för att kunna laga plaggen. Vintage Vinden säljer på vintagemässor emellanåt, eller har Pop up-butik på Rörstrandsgatan. Om ni inte har besökt dem måste ni ju det, på hemsidan finns datum för deras försäljningar. Jag är med i nyhetsbrevet också, så att jag inte missar när de dyker säljer i Stockholm.

Photo: Jessica Silversaga

Simon provade den här gråblå dubbelknäppta rocken och blev kär.

Photo: Jessica Silversaga

Jag provade en over size-damkappa i finaste vinröda färgen och en grå ullkavaj och kjol.

Photo: Jessica Silversaga

Sedan satte vi oss ned allihop och hade ett jobbmöte. Jag ska ta de nya produktbilderna för Vintage Vinden de närmsta veckorna vilket ska bli jätteroligt. Jag plockade ihop femton plagg som ska stylas och fotas.

Photo: Jessica Silversaga

När vi smått trötta och hungriga kom ut höll solen på att gå ner och det var fint guldigt ljus.

Photo: Jessica Silversaga

Min 40-tals dräkt i ull är nyinköpt och fick premiäranvändas dagen till ära. Mysigt att det äntligen är dags för ullplaggen!

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Our Saturday! Having a meeting at Vintage Vinden, trying on clothes and walking in the sunset.

12 thoughts on “Lördag på Vintage Vinden.

      1. Jag får nog säga att klädmässigt är hösten min favorit, det känns alltid som mer jag när jag klär mig än t.ex. på sommaren (vilket jag också insåg när jag skaffade pinterest – övervägande höstiga outfits oavsett vilken tid på året jag pinnar outfits).

    1. Ja, det tycker jag att du ska! :-) Tyckte i och för sig att du redan hade på dig min dröm-dräkt på Årgångståget! Så jäklarns snygg!

  1. som gjord för dig ju. så fin ljus färg. och det paret är så HIMLA gulliga, pratade länge med henne på vintagemässan. fina dom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *