Monday kisses and raspberry muffins.

vinterviken_silversaga2

På valborg bestämde vi oss för att cykla till Vinterviken. Det var nämligen där vi träffades första gången för sju månader sedan. Vädret var varmare än dagen innan. Pepp! Och muffins låg nedpackade i cykelkorgen.

vinterviken_silversaga vinterviken_silversaga4 vinterviken_silversaga5 vinterviken_silversaga6 vinterviken_silversaga7 vinterviken_silversaga8 vinterviken_silversaga9 vinterviken_silversaga11 vinterviken_silversaga10 vinterviken_silversaga12 vinterviken_silversaga13

Translation:
Spring adventures!

23 thoughts on “Monday kisses and raspberry muffins.

 1. These are such beautiful sweet photos. You both look so happy, and your dress is just amazing.
  xo, Em

 2. Åh, jag säger samma sak som Anna. Det är underbart att du har börjat blogga mer!
  Jag älskar dina bilder och du är så himlans vacker.
  Och det är så kul att se folk som är så kära!

 3. Jag älskar dina kläder!
  Vart har du köpt din svart blus/jacka någonstans. Den är underbar!! :D
  Sedan älskar jag att din pojk har rött hår! Det är så så såååå fint ^ ^

 4. You make me dream about the same day with bikes lovely dress sweets and my boyfriend :)) thank you for shareing

 5. So cute! What a romantic and wonderful day, huh? ^^ Loved the outfit too! Have a nice week ^^

 6. Så fina ni är och du ser så lycklig ut; jag blir glad när jag ser detta. Och så somrigt det ser ut (det påminner mig också om alla härliga dagar jag har framför mig i parker med picnic!) Själv har jag aldrig besökt Vinterviken, det ska jag nog göra. Ja, och så vill jag tacka dig också för fina kommentarer på min blogg, det värmer i hjärtat ska du veta.

 7. for noen fine bilder, og så utrolig søte dere er.. veldig tydlig at dere er kjempe forelska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *