Så.

Nu har jag burit hit möbler, stylat, knåpat med lister, fått hit en snickare som fixat det stora putshålet i taket, målat hallen, haft en mäklarfotografering, skrivit papper med den nya hyresvärden. Och så ingenting mer. Nu är det bara tyst och tomt, en liten stund. Innan jag ska börja packa ner mina saker i kartonger och flytta härifrån (det blev så till slut ändå, efter alla tankar, och det känns rätt i magen).

Hoppas ni fortsätter följa mig, jag tänker ta med mig kameran vilka upptåg jag än hittar på. Ni är så fina och betyder väldigt mycket för mig. Och det väntar en väldigt spännande vinter och vår.

Blus med rund krage, H&M
Vinröd stickad tröja, H&M
Skinnbälte, Beyond Retro
Gråa ullbyxor, vintage 50-tal
Vinröda strumpbyxor, H&M

Den fina fåtöljen och tavlan med Filmjournals-flickan fick jag låna av underbara Emma!

Translation:
I have decided to move from my apartment, so the last days have been full of boring but important stuff. I hope you will hang around altough I am moving, I will continue writing and taking photograph where ever I am. There is an amazing winter and spring waiting for me, I am sure! Love to everyone of you!

35 thoughts on “Så.

 1. Noen ganger må man bare gi blaffen i hva som er lettvint og praktisk, og gjøre det som føles riktig. Lykke til med flytteprosessen videre!

 2. I hope you’ll feel better when you move away, because changing and moving always work for the spirit!
  All the best for you!
  Hugs and loves from Istanbul <3

 3. Tycker så väldigt mycket om din blogg. Den är så vacker. Alltid. Och de där byxorna… helt perfekta. Det är nog min favorit av dina senaste “outfittar”. Letar efter byxor jämt, men min kropp är inte direkt gjord efter de kläder som sälj så det är extremt svårt. Ska nog göra ett försök att sy ett par… när jag har tid… ^^
  Och hoppas du får det lika fint i ditt nästa hem! Lycka till<3

 4. Det klart man fortsätter läsa, vad som än händer.. Och ingenting är väl så spännande som en flytt plus att din blogg är så himla bra.

 5. Vad fin du är! Älskar blusar med rundade kragar, är den inköpt nyligen?
  Och vad skönt att det känns rätt att flytta ändå. Självklart fortsätter jag gärna följa dig på dina äventyr!

 6. Det är klart jag hänger med.
  Skönt att få flytta och få lite perspektiv till saker o ting. Vissa saker ska man inte packa ner, helt enkelt. Då menar jag vissa tankar…
  Den trearmade lampan skulle kunna ha kommit från mitt föräldrahem. Precis-en-sån hade vi- Perfekt att läsa vid.
  Och din spegel är ju bara så vacker. Varje flickas dröm…
  kram EM

 7. Hej! Jättesnyggt med den tröjan och blusen ihop! Men tröjan ser så kort ut mot den på hm, är den i mindre storlek ?

  1. Det stämmer, jag har valt att korta och sy upp den en bra bit då det inte direkt finns så många fina korta stickade tröjor i butiker. Det var ganska lätt att få det fint, bara klippa av mudden och sy upp den på nytt vid önskad längd. Om du inte förstod kanske jag kan göra en tutorial till bloggen.

   1. Åh jag undrade precis samma sak! Jag har också den tröjan hängandes i garderoben och har gått och önskat att den vore lite kortare i midjan. Skulle vara superfint med en tutorial!
    Kram!

 8. Lycka till fina du! Åh och jag har precis likadana stolar, fast mina är lite tröttare :)

 9. Naturligtvis kommer jag också, i likhet med ovanstående läsare, att fortsätta följa dig! Stort lycka till med allt det nya spännande som ligger framför dig! Allt kommer att bli bra!!!! Stor kram!!!!

  1. Min sambo har valt att flytta härifrån och jag vill inte bo kvar här. Ibland måste man ta ett steg bakåt för att kunna ta ett steg framåt. Lite så, puss.

 10. hej! Får man fråga hur mycket du fick ge för spegeln? Jag har nämligen också letat jättelänge och hittade en idag! tyckte det var lite kul när du skrev om att du hittade din nyss.

 11. Jo så är det..
  Råkar jag stöta på dig i våra kvarter ska jag bjuda dig på kaffe på torgets konditori :)
  Therese

 12. Hej!

  Hitta till din blogg idag, och jag lär komma in här igen. Fin blogg och vad fina bilder! :)

  Jag behöver lite hjälp, jag ska köpa min första kamera nästa månad och jag behöver lite tips vad jag ska välja för kamera, jag är helt nybörjare och vill lära mig ta fina bilder.
  Vore jätte tacksam om du ville lämna några tips i mitt senaste inlägg i min blogg.

  Kram och trevlig helg!

  1. Hej Kristin! Vad roligt att du frågar mig om kameror, jag får den frågan ganska ofta och det är ju en ära. Själv kör jag med en Canon 5D Mark II och brukar rekommendera en ganska bra kamera om man nu vill köpa en och kunna utvecklas. Men det beror ju helt på vilket behov och intresse man har, och budget givetvis. En begagnad 5D Mark II kostar väl runt 6.000 kronor. Om man vill ha en billigare kamera kan man rådfråga i Fotosidans forum (www.fotosidan.se), dom är bra på att tipsa om kameror som jag inte känner till eller har arbetat med.

 13. Åh du är ju så himla snygg! Hoppas att allt blir bra nu, och att du får en nystart och snart mår lite bättre. Kram <3

 14. Fina Jessica. Undrar en sak: vad hände med Alice? Har du kvar henne? Ni var så fina ihop.

  1. Fina du, Alice bor kvar hos Johan och har gjort det de senaste åren. Hon har ett nytt hem nu och jag hoppas verkligen (och tror) att hon trivs underbart bra där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *