Önskeinlägg: Ni sätter rubrik. Jag klurar, skriver och fotograferar.

Photo: Jessica Silversaga

Jag blir så glad av varje kommentar jag får från er, och skulle vilja involvera er i bloggen ännu mer. Ganska ofta känner jag mig ensam när jag sitter och bloggar, jag vill ju veta vad ni vill läsa om! Inspirerad av eminenta Emma tänkte jag därför att vi ska köra lite önskeinlägg. Ni sätter rubriken, jag fotar och skriver! Önskeinlägget kan handla om allt ifrån vilken musik jag lyssnar på, hur jag syr, lägger mitt hår, fyndar vintageklänningar, fotograferar de finaste porträtten, inreder m.m.

Drömska, vackra, poetiska rubriker kommer att få förtur i och med bloggarens fäbless för detta naturligtvis.
Glöm inte att det är ni som sätter rubriken, så kör!

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

27 thoughts on “Önskeinlägg: Ni sätter rubrik. Jag klurar, skriver och fotograferar.

 1. Hårläggning! Typ snabbaste frisyrerna (när du har bråttombråttom), sover du verkligen med foamrollers var natt (känner mig som ett litet monster haha), hur formar du lockarna osv osv. Den ultimata Silversagska hårguiden, helt enkelt!

  1. Håller med! Kanske mer praktiskt än drömskt (fast det blir ju resultaten!). Vore så himla bra att få några tips för nybörjare. :)

 2. “In the depths of winter I at last discovered there was in me an invincible summer”.

 3. Hej! Jag tänkte att citatet: “Courage, dear heart” kunde ge ett spännande inlägg:) Kanske vill du dela med dig av något eller några ögonblick som verkligen kännts så där läskigt betydelsefulla.
  Tack för en fin blogg, du verkar vara en underbara människa.

 4. åh! Men så glad du inte slutate blogga. jag skulle väldigt gjärne se ett inlägg om ett ögonblick du aldrig glömmer, och som du skulle kunna dela med hela värden. <3

 5. “If you have five seconds to spare, I’ll tell you the story of my life”.

  Vill alltså höra om ditt liv, lite kronologiskt sådär. Var du föddes, när du flyttade, var du har varit. Vad som satt spår. Vilka städer. Lägenheter. En snabbresumé av ditt liv, liksom. Du är så drömsk, magisk och mystisk, man vill liksom bara veta mer om dig.

 6. Hej Silversaga!
  Tack för en inspirerande och vacker blogg! Du tar de ljuvaste bilderna.
  Skriv gärna om: “Len sommarvind, hoppfull grönska, varma solstrålar”
  Det vore i det inlägget fint att höra vad sommaren får dig att drömma om.
  Ha en skön sommar <3

 7. “I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you.”

  Jag skulle gärna höra lite om Simon, om vad som gör honom så bra för dig. Får han dig att känna dig som en väldigt intressant person, så att du liksom tycker om dig själv i hans sällskap? Jag förstår om du inte vill dela med dig av sådant om det känns för personlig och så, men om du ens skrev lite, så skulle jag bli glad.

  Tack förövrigt för en jättefin blogg, ögonen vilar när man kikar in här. :)
  <3

 8. “Det gör ont att gå genom väggar, det gör ont men det är nödvändigt” är ett citat från en av Tomas Tranströmers dikter. Om du kanske har en sådan upplevelse att berätta om i bilder eller i ord?

 9. Gillar din blogg jättemycket! Har förstått att du syr en del kläder. Jag skulle vilja att du skrev ett inlägg om “Om jag fick trycka mitt eget tyg skulle det se ut som … ” Om jag fick trycka ett tyg skulle det bestå i grönt, guld och rosor.

 10. “Det var en gång”
  Jag vill höra om hur du var som yngre och hur du utvecklats genom åren, positivt och negativt! Vad som kanske alltid varit typiskt dig eller stora förändringar som fått dig på nya spår. Kram! <3

 11. “och om jag hade fått resa tillbaka i tiden, och fått göra om allt på nytt, så hade jag…”
  och så kanske ett mer fotoinriktat inlägg: “det stora i det lilla” vardagsfoto?
  Kram till dig, fina du!

 12. Jag kom att tänka på det här citatet som jag haft nedplitat i mitt anteckningsblock och som jag tycker är trösterikt och fint. “In the depths of winter I at last discovered there was in me an invincible summer”. Om du möjligen har haft en liknande känsla?

 13. Hej!

  Om hur man bygger upp en användbar, enkel vintage garderob, det skulle jag vilja veta!

 14. “Sen var jag fast – Sagan om hur det började”
  Jag vill helt enkelt höra om vad som fick upp dina ögon för vintage, när och varför det övergick till en livsstil och ett jobb.
  Vändpunkten.

 15. Vilket fint förslag! :) Här kommer mina bidrag:
  “Today isn’t just another day. Today I’ll create something beautiful” – hur du fotograferar dina vackra bilder, lite som en fotokurs. Vad man ska tänka på för att ta fina kort, vad du har för kamera, hur du jobbar.
  “Today, you inspired me” – saker/platser/aktiviteter som inspirerar dig och gör dig kreativ.

  Och sedan ett inlägg om dina favoritbutiker i Stockholm. En guide för oss lantbor som vill åka ner och gå i vintagebutiker :)

 16. Your absence has gone through me
  Like thread through a needle.
  Everything I do is stitched with its color.

  Du har ett så vackert utryck i ditt skapande, sällsamt och något svåråtkomligt. Vem/ vad har format dig?
  Sen vill jag gärna veta mer om din sömnad. Minns en aldeles fantastisk klänning i körsbär eller var det jordgubbsmönster? Som jag tror du sydde för länge sedan när du bodde i Linköping.

 17. “Man måste dö några gånger innan man kan leva.”
  “Då blev jag feminist.”
  “Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *