På besök i Uppsala.

Photo: Jessica Silversaga

I lördags var jag i Uppsala för att hälsa på en gammal vän till Simon som varje år bjuder in till våffel-fest (<3), och så var vi såklart på Uppsalas Vintagefestival. Ni som var där, hade ni skoj?

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
From this weekend, when we visited friends in Uppsala and got to see Uppsalas Vintage fair for the very first time.

6 thoughts on “På besök i Uppsala.

  1. Ja, jag var där med min pojkvän och fyndade massa! Såg dig och Simon, ni är så himla fina tillsammans. Och så sa du till mig att jag skulle köpa en benvit 60-talskappa (jag hade mörkt hår och rött läppstift) :) Efter lite velande så köpte jag den! Hoppas du också fyndade något fint.
    Kram,
    Naomi

  2. Alltså din kappa är ju så himla fin! Känner mig ofta obekväm med kjolar i den länden för det ser så konstigt ut när jag har kappor som slutar under rumpan. Måste hitta en kappa i den här längden så att jag kan ha finkjol under och inte störa mig på hur det ser ut :)

  3. Jag hade det skitfint där, fyndade ett par klänningar, halsband och hårgrejs! Såg dig där i kön (jag och min kille hamnade precis bakom er) men ville inte tränga mig på och störa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *