Silversaga


Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar Swedish Hasbeens!

För närvarande äger jag tre par och det brukar bli ett nytt par på rean varje år. Tycker dom är sjukt sköna att gå i och så passar dom så underbart bra ihop med alla vintageklänningar jag har. Oavsett om jag är uppklädd eller vill känna mig allmänt ledig. Ni förstår. Idag släpper Swedish Hasbeens sin lookbook för SS13 kollektionen och jag tänker som vanligt två tankar: Jag vill ha dem allihop! Och: Jag måste få fota deras kollektion någon gång! Typ såhär fast i ny tappning. Vad säger ni Swedish Hasbeens?

Tycker vi kikar lite på vad som erbjuds sommarens spiror!

Först ut (ovan) är en av favoriterna; Ornament i blekrosa.

Mary Jane Slingback. Påminner lite om Mimmi, som jag för övrigt var en millimeter från att köpa förra sommaren.

En sandal som ser väldigt skön ut: Papillon!

Och dom hjärtformade sandalerna Heart Sandal.

Neon Sandal. Gillar de dubbla remmarna med spännen.

Sist men inte minst; Cobra High. Flirtig och rolig design!

Translation:
Swedish Hasbeens has released the SS13 look book today and I love the new models. I have three Hasbeens in my wardrobe but I doubt you can ever have to much of them. This year I would like a nude (or pale pink) colored sandals that could go with anything in my wardrobe.

3 thoughts on “Silversaga

  1. Gorgeous shoes…I think I would buy too many if I could ;) Will be wonderful for the spring…I can’t wait for it…flowers and more lovely dresses :))) xx

  2. Jessica! Jag köpte ett par Swedish Hasbeens till min studentdag. Ett par marinblå braided sky high (som jag bar ihop med en sjömansklänning jag köpte via dig, very very silversaga-inspirerad studentoutfit!). Det här var några år sedan och jag älskar dem men har bara använt dem två-tre gånger. P.g.a att de är döden för mina fötter. De är rätt storlek och allt, och klacken och sulan är bekväm, men lädret ger mig grymma skavsår helt enkelt. Har förstått att det är skor man verkligen måste gå in och som sedan blir fantastiskt sköna, problemet är bara att jag aldrig står ut att gå in dem. De är så fina och kostade ju en slant och det smärtar mig att inte kunna använda dem. Har du något tips, du som är van hasbeens-användare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *