Silversagas Instagram-månad.

Tänkte att vi skulle titta lite på mitt Instagram de senaste tre veckorna. För mig har januari varit sömnigt och långsamt. Jag har mest suttit hemma framför datorn och skickat iväg mail till olika magasin. Men som vanligt så finns det några små guldkorn här och var och jag tänkte att vi skulle kika på dem!

1. Skolplansch som ni snart kommer få se mer av och en gul 40-tals klänning i Beyond Retros omklädningsrum.

2. En vy på Konstakademin där jag snart kommer fotografera ett modejobb samt mina vykort hos min agentur Vol Agency. Många av er har frågat om dessa vykort och dom är alldeles gratis. Om ni går förbi Holländargatan 29 i Stockholm, knacka på dörren och fråga snällt om ni får några vykort så går det nog alldeles utmärkt.

3. Jag var förbi Lyckliga Gatan i Midsommarkransen och köpte några vackra notblad. En hel bunt finns för er som vill köpa egna! Kikade också på den här 30-tals annonsen i en damtidning. Varför damer aldrig bör raka sig. Dock menade annonsen att rakhyvlar gav grövre hårväxt och att damer bör hålla sig till rakcréme.

4. Jag bar min nya stickade 40-tals kofta vid flera tillfällen. Och till vänster mig i rakt hår, vilket inte är en alltför vanlig syn, men jag gillar det ibland.

5. På grund av obefintlig ekonomi blev det inga större inköp. Men en ljusblå vintageblus och en stjärnfallsbrosch från Epok fick följa med hem. Till vänster riktiga askunge-skor i Epoks skyltfönster.

6. Jag gillar att tipsa om saker jag hittar på olika vintageaffärer, som den här 40-tals koftan med puffärmar, som jag hittade på Lyckliga Gatan. Till höger instagrammade jag om mina drömskor den här sommaren, Remix Picasso i färgen Eggplant som är lite brunvinröda och borde passa till det mesta.

Vill ni följa mig heter jag silversagas!

Translation:
My latest weeks in Instagram. If you want to follow me my name is silversagas. See you!

5 thoughts on “Silversagas Instagram-månad.

  1. Hej, skulle du kunna tänka dig att sälja en kopia av mönstret till 40-tals koftan (vit m blått mönster)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *