Snowflakes & jazz.

Yesterday I listened to some french jazz, looked at the snowflakes and started wrapping the first christmas presents.
The best part is sealing with wax, I love that.
My striped cotton string on wodden rollers looks good with the paper and comes from KlaraForm.
The last photo is the cutest Christmas greeting this year, made by the lovely clothes designer Bea Szenfeld.10 thoughts on “Snowflakes & jazz.

  1. Wonderful! I enjoy those wax seals, they are great!! I hope you have a beautiful Christmas time & Santa brings you love & pretty things!! xo

  2. åh , vad fint <3
    önskar att mina paket såg ut så här. jag hade jättebra papper trodde jag , men visade sig vara för tjockt. när jag hade slagit in med det såg det ut som fan. som att ett barn gjort det liksom. det kommer man ju undan med som barn , men inte nu haha. jag som verkligen hade lagt tid och kärlek på det. men nu blev jag inspirerad , ska köpa annat papper och göra om
    kram och god jul , fina du

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *