Tyllkjolar x 3.

Förra helgen med blogg-loppis gick ju prima, så jag lägger upp lite fler saker över helgen för att kolla om det finns nya hem därute. Jag postar internationellt, så bara att hojta till om ni vill det. Här kommer tre tyllkjolar!
Perfekt accessoar om du har 50-tals vintageklänningar där hemma och behöver lite extra stuns på dem. En är kort, en är medellång (knähöjd) och en lång på mig som är 166 centimeter lång. För att köpa, maila mig till adressen på höger sida och ange om du vill betala genom PayPal eller till mitt bankkonto.

Photo: Jessica Silversaga

Gräddvit tyllkjol. Medellång kjol med rader av tyll, spets och sidenband. Kanske något för en blivande brud som vill ha en tyllkjol under sin klänning? Resåret har tappat sin elasticitet och när jag har använt tyllkjolen har jag bara knytet ihop hur tight jag vill ha den med en knut. Men man kan givetvis byta resår om man vill, bara att köpa ett smalt och byta med det nuvarande. Knälång. Jättebra skick. Storlek XS-S, 200 kronor plus frakten på 56 kronor.

Photo: Jessica Silversaga

Röd tyllkjol. Kortare puffig kjol som är perfekt under kortare vintageklänningar. Bra skick. Storlek XS, 100 kronor plus frakten 42 kronor. SÅLD!

Photo: Jessica Silversaga

Ida Sjöstedt-drömmig tyllkjol. Lång tyllkjol med markerad midja och svart tyll på lila botten. Har ursprungligen varit underkjol till en aftonklänning från 40-talet. Jättebra skick. 200 kronor plus frakten på 56 kronor.

Translation:
Selling some vintage tulle skirts!

3 thoughts on “Tyllkjolar x 3.

  1. Hejsan jag är väldigt intresserad av den långa lilasvarta kjolen och undrar om den fortfarande finns kvar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *