Ute på språng!

Photo: Jessica Silversaga

Idag fotar jag en lägenhet för Fantastic Frank. Då får mobilen agera bloggkamera istället! Syns nog inte så väl här, men jag har en 40-tals klänning på mig idag. Klänningen på spegeln är en gammal bröllopsklänning från 30-talet, skulle jag gissa. Stora puffärmar, klädda knappar och ett väldigt speciellt tyg. Kanske får fota den på någon gång!

Trevlig fredag mina vänner! ☆

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Off to work, in my 1940’s black dress! The dress on my mirror is a old wedding dress, probably from the 1930’s.

5 thoughts on “Ute på språng!

  1. Hej Jessica! Du som har så fantastiskt vackra kläder och skor kanske kan tipsa mig om var jag kan hitta skor att ha på bröllop? Lite samma stil som de röda du sålde från Bianco i inlägget nedan. Gillar Bergelin men inte hittat de jag letar efter.
    Tack!

    1. Hej Maria! Oj, svår fråga. Tror på att leta överallt, både nya skomärken (typ Bianco, Vagabond), men även gamla skor. Tänker att både 30-,40- och 50-tals skor kan vara fina på ett bröllop. Old Touch brukar ha fina gamla skor! Hoppas du hittar rätt par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *