Bloggen 2.0.

TADA! Idag fick bloggen en ny header, och några av er gissade alldeles rätt med att det var det bilderna skulle användas till. Jag älskade min gamla header målad av Caitlin Shearer, men kände att det var dags med en foto-version av mig själv. När man tittar på den gamla så känns det hela som en bra utveckling. Tänkte att vi skulle kika lite på hur både den gamla och den nya kom till.Det första utkastet från Caitlin såg ut såhär. Utan färg med tunna blyertsdrag på ett papper. Älskar.

I nästa steg fick jag en kudde och en säng att ligga på. Min klänning fick färg och likaså buketten med rosor.

Såhär blev headern till slut! Jag svävande, utan kudde eller säng, och med mitt namn nedantill.

Photo: Jessica Silversaga

Bilden till min nya header tog min fantastiskt duktiga pojkvän Simon. Jag gav honom direktiv och han fotade precis det jag ville fånga. Himla tur man har som bor ihop med en sån bra fotograf ♡

Photo: Jessica Silversaga

Vi tog några alternativ med rosor, och några utan. Till slut föll valet på bilden utan blomblad. Hoppas ni gillar!

 Translation:
As you might noticed my blog has a new header, photographed by my boyfriend Simon. The old header is illustrated by Caitlin Shearer. I love them both so much!

16 thoughts on “Bloggen 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *