Som hallonsoda, fast nyttigare.

Photo: Jessica Silversaga

Härom dagen ringde det på dörren och så kom en fruktkorg från Loka. Precis vad som behövdes här hemma! Jag försöker dricka så mycket vatten jag bara kan, men fuskar ibland med smaksatt mineralvatten. Då är det bra om man kan fuska med en läsk som inte innehåller tillsatt socker, färgämnen eller andra onaturliga tillsatser. I nya Loka-serien Crush har man tillsatt lite fruktjuice för att få mer smak. Mina favoriter i korgen var Hallon och Citron.

Translation:
Some treats that came to my door!

8 thoughts on “Som hallonsoda, fast nyttigare.

  1. Åh headern! Gissade nästan att det var så bilderna skulle användas och det var bra för det blev sjukt nice :) vore kul om du skrev vad du tycker om smakerna också! Ser läskigt ut med en icke-genomskynlig Loka haha :)

    1. Men tack Frida! Jo, här kommer en rapport. Jag smakade Päron, Citron och Hallon. Päron tyckte jag inte alls om, hallon och citron däremot var riktigt goda! Hallon smakade som hallonsoda, fast mindre sockrig. Citron smakade lagom syrligt och uppfriskande. Båda dessa blir fina att dricka i sommar om man vill ha något svalkande och lite sött som inte innehåller så mycket socker. KRAM.

  2. Fick de så mycket skit förra året för deras kemikaliechokladvatten så de måste gå naturligt nu? Bra i så fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *