Domherren, dvärgschnauzern och en och annan djungeln.

I lördags var jag och mannen bjuden till D-fest, nämligen Emmas och Johns årliga maskeradfest. Det var en dundrans daluns damen där sent kommer dlömma! Dlåt oss drömma oss ditåt!

Min man var utklädd till en Detektiv och inte vilken detektiv som helst utan kanske den snyggaste.
Ni förstår kombinationen ♡ Själv var jag en trasslig Docka och utgick helt efter allt jag hade hemma. En tokrandig 50-tals klänning fick bli kvällens blåsa, den vita rosetten sydde jag av ett gammalt örngott.

Framme på festen möts av ett parfymdoftande Dass med ett fotografi av kungafamiljen. Här huserade Louise (vanligtvis) under kvällen och var vacker som en sommardag.

Djupfryst möter Discokula, spännande kombinationer.

Och så kvällens värdinna Emma, som världens sötaste Dvärgschnauzer. Vill bara ta med hem, ungefär.

Jacob hade gubbkeps, väst, ullbyxor, förstoringsglas och en kedja som vi fuskade dit och som skulle föreställa en klocka. Observera den riktiga pipan i trä, tjusigt värre!

Värden John var utklädd till Donkey Kong, Djungelns kung!

Jag mötte min syster, den andra Dockan. Tillsammans såg vi såhär läskiga ut. Ångrade lite att jag skippade att köpa lösögonfransar och kunde blinka ikapp. Tänkte att mina riktiga ändå räckte till.

Dammsugarförsäljaren visade stolt upp sin gamla Volta som sög som sjön.

Domherren.

Dockan.
På festen fanns även en Dalahäst, en Dandy, en Dryg jävel, en Dansare, två Dirigenter, två Diskare, två Druvklasar, en Dusch (som var helt fantastisk) en Delfintränare, två Doktorer, en Dörrman, en Djungel, Denim Doubles och två Dockhus. Med mera, med mera.

Såhär ser man ut genom ett förstoringsglas. Lite som Cruella de Vil. Det var allt folk’s!

Translation:
Saturdays masquerade party on the theme D – I was a doll, my boyfriend detective and the rest of my friends djungle, domherre (bullfinch), dandy and dammsugarförsäljare (vacuum salesmen). We had such a wonderful night!

18 thoughts on “Domherren, dvärgschnauzern och en och annan djungeln.

  1. Så himla fina ni var. Stor fantasi på vad ni skulle klä ut er till. Du är ju alltid söt, vad du än har för kläder på dig.
    Ha det så gott i ruskvädret. Tusen kramar!!!!!!

  2. Vad fina ni är! Och jag är så glad att ni är tillsammans igen. Känns som att det finns lite hopp för mig och min kärlek, även fast det är lite svårt just nu.

  3. Åh så fina bilder! Jag har en liten fråga som du kanske skulle vilja svara på? Såg på Emmas bilder att det såg ut som du hade en tunn liten blixt på kameran, stämmer det? Gillade verkligen hur du fått till blixtljuset på bilderna så vore väldigt tacksam om du orkar svara på vilken sorts blixt det är :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *