Slott finnes.

En mäklare till Stockholm har denna herrgård ute till försäljning nu, Hedlandet Åsgård, för 17 miljoner kronor. Byggår 1918. Känner att jag skulle kunna flytta in här direkt och ha varje rum som fotostudio. Det märkliga är att jag också skulle trivas bättre här än i alla moderna lägenheter. Med tusen ljusår.
Kan det vara så att det flyter prinsessblod i mina ådror?

Translation:
This amazing place from 1918 is being sold right now and I want to move in. Feel like I belong here.

20 thoughts on “Slott finnes.

 1. I would move in straight away and never change a thing!! It’s perfect. I agree, I’m not made for modern places or things. I like the old and loved things :)) This is perfect!! xx

 2. Åh, det ser nydelig ut! Jeg synes ikke det er så merkelig at du ville trives der – det er jo stort og lyst og pent, med masse sjel og historie… Et drømmehjem!

 3. Da tror jeg nok det flyter litt prinsesseblod i mine årer og!
  Tror jeg ville fått det fantastisk der. :)

 4. ÅÅh, jag måtte nog också ha prinsess-blod i ådrorna. För det här kändes ju verkligen som en trevlig liten sommarstuga att åka till…. :) Väldigt fint!

 5. Samma byggår som våran gård,,, det var den bästa tiden då, tror jag… ja jag skulle nog också gärna bo där,,, bara jag fick städhjälp och obegränsat konto för att värma upp…
  Vilka underbara färgsättningar!!! Om du flyttar in så får vi se mer, eller hur?
  kram elsamarianne

 6. Åhhh så himla fint!!! Var får vi tag i 17 miljoner? Jag börjar spara nu :D Sålde ju i alla fall några vykort på mässan förra helgen så jag har kanske 170 kr ;)

 7. här är verkligen en känsla av lyx och fint i kanten… ganska precis det du får till i dina bilder. Flytta du, det passar perfekt :)

 8. Såklart att det gör. Du är en mintpastellprinsessa. Sätt upp det på din önskelista och önska hårt så blir det säkert ditt;) Stor kram

 9. Hej Jessica!

  Vad kul att du gillar det här huset! Det är min fantastiska morfar som har byggt det, dock inte 1918 utan på 60-talet! Jag önskar att jag hade sett ditt inlägg tidigare så att du hade kunnat få åka dit och fota för nu har vi precis sålt det tyvärr! Det hade varit underbart att få låta dig strosa runt där och fota!

  Tack för en fin blogg och jag hoppas du får en fortsatt härlig dag!

  Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *