En sommardag i Central Park.

Photo: Jessica Silversaga

Jag har gjort en film om våra sista timmar i New York, när vi åkte till Central Park och rodde båt och kollade på ekorrar. Om ni undrar varför jag är så flamsig; vi filmade precis efter att Simon hade ställt sig på knä i båten, friat och plockat fram en ring till mig. Och jag hade gråtit ur mig ett ja! Längtar verkligen tillbaks till New York när jag ser det här i alla fall. Den här staden alltså ♡ Vill man kolla mer hur det såg ut kan man klicka bland annat här, här, här, här och här.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Och filmen kommer här! Det här är mitt livs andra film, den första gjorde jag på Stora Skuggan i Stockholm och den kan ni hitta här. Gillar verkligen att filma, så det får det bli mer av i år!

Translation:
I did a little movie about our boat ride in Central Park, just after he proposed to me. We are giggling trough the video, please bear with us! We are just so high out of love.

23 thoughts on “En sommardag i Central Park.

  1. Åh, vilken underbar video!! Verkligen helt drömsk. Ni två är för fina! Och jag har en fråga, vad heter låten som spelas?

  2. This fills me with happiness because I experienced the exact same thing in the exact same place this summer! Congratulations once again x

  3. Men alltså åh vad fint. Jag blir helt kär bara av att titta på er kärlek. Ni är så fina tillsammans! Det är så fantastiskt att leva med någon som bara känns helt rätt!

    1. Ja, den känslan är så speciell att allt annat bleknar. Trodde jag aldrig skulle träffa någon som fick mig att känna så. Tack för din kommentar <3

  4. Men åh så fina ni är. Du hade ju lätt varit en filmstjärna på 30-talet. Mycket ljuvlig liten film.

    1. Det är “Ferryboat Serenade” som finns i lite snabbare variant med The Andrews Sisters, mycket bra, men denna (i filmen!) lite drömmigare version är av Vera Lynn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *