Fråga vad ni vill.

Hej, man blir så lätt ensam när man sitter och bloggar såhär. Jag vill veta vilka ni är, vad ni tycker om att läsa om här, vad ni vill se mer av och så. Fick precis veta också att många av era har haft svårt att kommentera och det är ju jättetrist när jag mest av allt vill höra från er. Förlåt för det! Det ska dock vara fixat nu!
Så, fråga vad ni vill, om mina klänningar, mitt fotograferande, min lägenhet ♡

Translation:
I have some new readers so I would love to get to know you. What would you like to read more about? And do you have any questions regarding me, my photographs, my blog, my apartment, my interest for vintage clothes? Well, here is the time, let me know!

37 thoughts on “Fråga vad ni vill.

 1. HEJ!

  Jag älskar att se bilder från dina bröllopsfotograferingar och andra jobb! Sedan gillar jag mycket second hand/loppis/antik-inläggen, besök på marknader, i butiker, inköp etc.

  Sen undrar jag vem som vann iphone-skalen?

  Superfin blogg, gillar den så himla mycket!

   1. Hej igen,

    Tack för svar! Like:at har jag såklart redan gjort :) Som flera andra redan framfört så hoppas jag också på att skalen finns till försäljning någon gång snart :) Kom på en sak till som skulle vara superroligt att se – bilder från lindyhop-kvällar med alla fina kläder, håruppsättningar och dans… tror att du (som vanligt) skulle ta helt magiska kort! Problemet för dig blir såklart att du får dansa mindre just den kvällen… ta hand om dig o fortsätt som du gör!

 2. Jag heter Louise och är 13 år. Jag följer din blogg eftersom jag älskar vintage och din hårfärg hahaha! Nej men älskar hur du fotar och din stil och allting! Blir helt lugn och harmonisk när jag går in på din blogg :) Fortsätt bara som du gör! Du är bäst ju :) Hoppas vi kan träffas nån gång<3

 3. Hej!
  Fin blogg du har som jag njuter av från Rom, Italien!
  Undrar var du har köpt tapeten som ni har i sovrummet?
  Tack!
  Margot

  1. Vår sovrumstapet kommer från Paintpart och deras kollektion Lantligt & Modernt som är inspirerad av det lantliga folkhemmet. Perfekt tycker jag som ville skapa känslan av ett litet torp i stan.

 4. Vad kostar en fotografering? Vad var det för spännande jobb du bloggade om att du hoppades att du skulle få?

 5. Du har en underbar blogg att titta på! Dina bilder är fantastiska och jag önskar ha dig som fotograf när jag gifter mig:) Fortsätt att ha många bilder på din blogg. Det gör mig glad att titta på vackra ting!

  Tack för en vacker plats att kika in på i internetdjungeln!

 6. heter nicolina, är snart 21 höstar fyllda och inspireras ständigt av det du skapar..:) tack för allt vackert du delar med dig av. <3

 7. Hej!
  Jag heter Mia, är 22 år och pysslar med musikal samt pluggar kulturpolitik.
  Jag tycker att din blogg är himla bra som den är, men skulle gärna ha fler uppdateringar. Så att man fick meeeer! ;)

  Fridens liljor.

 8. Jag vill se mer av ditt konstnärliga fotograferande! Det tycker jag är så himla inspirerande för du är så duktig!

  1. Åh, ja. Det vill jag med! Jag har inte arbetat något konstnärligt på ett tag nu men jag hoppas få mer tid till det nu under hösten och vintern. Jag vill ju börja jobba med min andra fotobok.

 9. Hej! Jag gick in här på bloggen för första gången för bara ett par dagar sedan och föll pladask direkt – jag älskar att inhämta inspiration om vintage och din blogg är perfekt för det! Jag undrar hur ditt intresse för vintage väcktes, har du vuxit upp med det eller var det något särskilt som fick dig att börja med att samla?

  Hoppas att du mår bra :)

 10. Berätta om dig och din man. Vad är det bästa med honom, varför ni passar så bra ihop, hur ser du på dig själv i hans sällskap,.. :) ps. Du skriver och fotograferar jättefint!!

 11. Hey!

  Are you a real redhead?
  Your height and weight?
  You look like a ballet dancer, do you ballet?
  You have such an amazing skin, have you any routine, products you use for it?

 12. Så härligt att mina kommentarer kommer fram nu!
  Julia heter jag det är jag som är Chasing Vintage. Bor I göteborg och älskar allt som är gammalt och gärna lite sprucket.
  Tycker jättemycket om din blogg, den är verkligen fin!
  Hade jag önskat mig något så hade det varit små inlägg om dina saker, och historier bakom dem. Kanske var de är köpta, hur du mådde då, eller om du har fått något av en äldre släkting och hen har en historia bakom prylen!

  Din blogg känns precis som en person som är lite svår att komma nära, men helt underbar att lära känna!

  ____________________________
  Din Vintage-Guide!
  http://chasingvintage.blogg.se

  1. Hej Julia! Vad fint du skriver om bloggen… Jag känner igen mig. När jag började blogga lät jag alla komma nära inpå mitt liv men jag lärde mig den hårda vägen att det är viktigt att man sätter sina gränser. Jag brukar tänka personligt men inte utelämnande. Svår men en viktig balansgång!
   Fina tips, tack och kram!

 13. Hej Jessica!
  Jag är 18 år (gammal) och har väl följt din blogg från och till i några år, missat den och hittat den igen osv.
  Men jag undrar hur gammal du är?
  Sen undrar jag också vad du har för kamerautrustning? Inte för att kameran gör fotografen, du hade säkert kunnat ta fantastiska kort med en mobilkamera, men om det finns något särskilt i din utrustning du nästan alltid använder?

 14. Hej. Jag heter Jenny och är en 28 årig hemmamamma till 3. Jag har följt dig i det tysta sedan jag först såg en reklam om din sida på Tv. Jag gillar att se dig sy och skapa. Det är så roligt att få följa dig och din utväckling i fotograferandet, vilken resa! Synd att det tog så många år innan jag kommenterade, du är en stor inspirationskälla! Tack för att vi får följa dig!

 15. Vill mest tala om vilken inspirationskälla du varit för mig de senaste 3 åren, då jag började läsa din blogg. Jag bodde i Linköping förut, när du gjorde det, någon gång skymtade jag dig borta vid Malmslättsvägen och fick alltid samma känsla av att ha sett värsta kändisen och aldrig våga ropa hej fast jag inte ville något hellre än att hälsa. Lite löjligt, jag vet. Men du var (är) ju min favoritbloggare och om jag såg dig på gatorna här i Stockholm skulle jag säkert reagera likadant.

  Det jag vill fråga är:
  hur har du haft det med boende sedan du flyttade till Stockholm? Hurdant har du bott, och var? Har du bostadsrätt nu?

 16. Hej finaste du! Jag skulle gärna vilja läsa om hur du och din kärlek träffades, såna historier är alltid så mysiga. Puss på dig! (Hoppas inte jag är för sen med frågan haha)

 17. Hej jag ska gå på julbal om en månad men har varken klänning eller skor. Kan inte du ge mig lite fin inspiration och några tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *