Grattis världens finaste person!

Photo: Jessica Silversaga

Idag fyller alltså denna mannen år. Han som jag träffade i slutet av förra sommaren, på en filt på Stora Skuggan. Till tonerna av 40-tals jazz och vimlet från en utedansbana fylld av människor. Tre vänner i skuggan av ett stort träd. Jag, Elsa och så han. Jag var på en så konstig plats i livet då. Hade slutat tro på det här med varm kärlek, en sådan sort som kändes besvarad. Vi pratade om möhippor och det här med att gifta sig. Jag sa aldrig-ordet. Jag kommer aldrig gifta mig. Kommer aldrig träffa någon som är så rätt. Vi tre delade på mina hallonmacarons som jag hade bakat. De som var lite för mjuka. Sedan frågade jag Simon om vi inte skulle dansa. Det var varmt och vi kom av oss många gånger, men vi skrattade bara åt det. Jag hade roligare än på lång tid. När vi alla gick hemåt i kvällssolen tänkte jag att det var en sån kväll som man aldrig ville ska ta slut. Efteråt skrev jag till Simon att vi borde bli bästisar! Och det blev vi. Men sedan blev vi något mer också. Jag är så glad att jag har fått chansen att lära känna den här människan. Han som är den genombästa, vackraste och klokaste människan jag vet. Som gör vardagen extra magisk och allting däremellan till mjuk bomull i magen där alla fjärilar kan bo. Han som bygger luftslott med mig. Han som vågar drömma stort. Han som är modig, rak och varm. Grattis på födelsedagen Simon! ♡

Translation:
My boyfriends birthday!

7 thoughts on “Grattis världens finaste person!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *