Om mitt jobb på Fantastic Frank.

Photo: Jessica Silversaga

Nu är det sista riktiga jobbveckan innan det börjar lugna ned sig lite. Denna vecka fotograferar jag bland annat två lägenheter för Fantastic Frank och ett bröllop. Ni har ju fått hänga med under ett par fotograferingar för Fantastic Frank och vet hur det kan se ut. Vad jag däremot inte har visat är hur fina prospekt FF har när de säljer bostäder.

Photo: Jessica Silversaga

Såhär ska ett prospekt ut! Spännande format (har det inte i huvudet nu, men det är mindre än klassiska A4) med drömmig balans mellan bild och text. Att våga låta bilderna få ta plats. På Fantastic Frank är man verkligen proffs på mäkleri. Bara en sån sak att jag som fotograf får arbeta med begåvade stylister som gör fint i lägenheterna så att jag i slutändan kan ta magiska bilder. Här fokuserar alla vad dom är bäst på, helt enkelt.

Photo: Jessica Silversaga

Är för övrigt så himla pepp på att vara ledig nästa vecka, ska bli skönt efter en vår och sommar fylld med jobb!

Translation:
Last week before I can take some time out and just enjoy summer. Today I photograph interior design for real estate agency Fantastic Frank. If you have not heard of them, you should check them out! They work with the best stylists and photographers, and their work is always inspiring and evolving! I’m happy to work with these amazing people.

2 thoughts on “Om mitt jobb på Fantastic Frank.

  1. Så roligt att du fotar för dem ibland! Vi skulle använda dem när vi skulle sälja men bestämde att bo kvar. Så himla fint det blir, som fotointresserad blir jag så ledsen när man inte bryr sig om hur en bostad ser ut på bild.

    1. Hej Frida! Vad roligt att du var så nära att jobba med Fantastic Frank. Dom är så himla härliga! Jag har ju jobbat för fler mäklare innan jag började här, och skillnaden är verkligen hur stor som helst. En lägenhet man tidigare fotograferade på 30-45 minuter, utan stylist, (för annan mäklare) fotar vi nu istället en heldag på, och arbetar tight stylist/fotograf för bästa resultat. Så självklart blir det skillnad! Fint att du tycker om bild precis som jag och att det är en viktig del. Jag är ju så sjukt nördig med bilder och tycker att dessa är de viktigaste, det är dem man säljer sin bostad på! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *