Halmstad-Göteborg roadtrip, del 1: Bröllop, barrdoft & en smula försommar.

Photo: Jessica Silversaga

Förra helgen var jag och fotograferade bröllop i Halmstad och passade på att ta med Simon på en av mina favoritsysslor, nämligen åka på road trip! Om man kör bil endast ett par gånger om året och oftast hänger i samma stad, känns det nämligen smått exotiskt att få vara fri för ett par dagar. I Halmstad var det sommarvärme!

Photo: Jessica Silversaga
Våren hade kommit en bra bit på vägen.

Photo: Jessica Silversaga

Det här var dagens fina brudpar, Linnéa och Matt, som ville ta sina bröllopsbilder i skogen. Att få fota såna här annorlunda, vackra bröllop är bland det roligaste jag vet. Temat var medeltid och Linnéa såg ut som en drömsk skogsfe.

Photo: Jessica Silversaga

Efter bröllopet körde vi till Göteborg och checkade in på mitt favorithotell, Hotell Eggers, så att vi kunde vakna upp i det här vackra rummet! Med guldspeglar, rokokosoffa och badkar.

Photo: Jessica Silversaga

Photo: Jessica Silversaga

Sedan dags för frukost!

Photo: Jessica Silversaga

Som på Hotell Eggers var extralyxig för en person med superspecialkost som mig. Ekologiskt, glutenfritt och så en ovanlig kalkonskiva på mackan. Kör en ny slags kombinerad diet nu för att gå upp i vikt, och att äta lite kött involverar tyvärr det. Att vara vegetarian och mest äta grönsaker, rotsaker och bönor funkar tyvärr inte på min smala figur :-(

Photo: Jessica Silversaga

Tänkte på att den här fina satt och åt frukost mitt emot mig för ungefär ett år sedan.

Photo: Jessica Silversaga

Om ni inte har bott här innan, så måste ni det nästa gång ni besöker Göteborg. Allra helst alla gånger!

Translation:
Some photos from our roadtrip to Halmstad and Gothenburg. Staying at the amazing Hotel Eggers.

3 thoughts on “Halmstad-Göteborg roadtrip, del 1: Bröllop, barrdoft & en smula försommar.

  1. Har du pratat med dietist? Jag är också vegetarian och fick jättebra hjälp av en dietist för ett år sedan på hur jag ska tänka kring vad jag äter. Jag vet att det finns bodybuilders som är vegetarianer så det borde ju gå att gå upp i vikt och samtidigt vara vegetarian ifall man kan vara vegetarian och bodybuilder tänker jag.

  2. Åh, jag vet inte detdär med att vara vegetarian och inte kunna gå upp i vikt. Jag har nog ökat några kilon (jag är väldigt frustrerad över) sen jag kom till Stockholm. Kan dock ha att göra med mat man äter när man är ensam och det är ju inget att rekommendera.. Fantastiskt vackert hotell hursom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *