Lite stunder från mobilen; Palmhuset, senaste klänningskärlekar & döda blommor.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tänkte vi skulle kika på lite bilder från min Instagram! Vill man följa mig där heter jag @silversagas.

För några helger sedan var jag i Halmstad och Göteborg och fotograferade bröllop. Jag passade också på att gå till Palmhuset innan jag åkte hem igen, en av de finaste platserna i staden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag hade en av mina favorithattar, en 40-tals hatt i vinröd sammet, och så hängde jag upp mina senaste nyinköpta klänningar på rad.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var väldigt fint ljus i ateljén en kväll. När jag var hemma gick jag helst runt i det här gamla nattlinnet i siden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag bar även knut i håret en dag, tänkte lite på den här bilden året innan, och så tog jag ner mina torkade blommor som hängt i taket från förra sommaren. Tänk att det snart är sommar på riktigt igen!

Translation:
Some of my latest photos from Instagram (@silversagas).

10 thoughts on “Lite stunder från mobilen; Palmhuset, senaste klänningskärlekar & döda blommor.

 1. Fantastiska bilder! Får man fråga var du finner alla snygga 30-tals klänningar? Jag älskar puffärmarna och kragarna. De som är till salu på Etsy är antingen väldigt dyra eller väldigt små…
  Hälsningar, Carina

  1. Hej Carina! Jag har inte så många 30-tals klänningar, kanske någon enstaka skir som mest hänger på väggen för att den är så vacker.. De 30-tals klänningar jag hittar är oftast svåra att bära till vardags (och även fest). Etsy är väldigt dyrt numera tyvärr, man kan dock göra många fynd på E-bay! Kram, Jessica

 2. Vackra flicka!
  Blir så förväntansfull varje gång du har gjort ett nytt blogginlägg och du gör mig aldrig besviken! Tror jag har frågat dig tidigar men hör det igen. Kommer du att ha någon fotoutställning snart? Tror jag läst att du gett ut en bok? Finns den att köpa?
  Här i Göteborg är det skirt grönt men regn idag. Önskar dig en fin vecka! PS dina foton i fantastic Frank är bara bäst! Klem

  1. Hej fina människa! Åh, ja, det kommer troligen en utställningen till Fotografiska nästa vår, men ingenting är ännu spikat på grund utav att jag inte hunnit arbeta med utställningen som jag hade hoppats. Men jag lovar att skriva om det i bloggen när det närmar sig! Min limiterade fotobok finns i ett fåtal exemplar kvar här; https://www.etsy.com/shop/silversaga. Massa kärlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *