Du och jag håller andan och håller händer i språnget. Det är inte så långt hem.

Photo: Jessica Silversaga

Det här blomsterdiademet landade i min brevlåda tidigare i veckan. Kommer från Citronsorbet. Känns som att man är en pion när man bär. Stora blommor med hundratals blad. Skulle kunna passa att ha i håret på ett sommarbröllop.

Photo: Jessica Silversaga

Passar bra till mitt fynd från Vintagebloppisen. En 1940-tals klänning som jag tänker skulle kunna användas som en enkel bröllopsklänning. Sitter som ett smäck i alla fall. Rund krage, puffärmar och tunt tyg får mig alltid på fall.

Photo: Jessica Silversaga

Jag har ju samlat gamla bröllopsklänningar i flera år nu. Ingen jättestor samling, men fler än vad som ryms i garderoben hemma. Vet inte vad jag ska göra av dem. Sälja, hyra ut? Måste klura vidare. Hur som helst vill jag att de ska användas när de är så vackra.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
A perfect match. My new floral headband from Citronsorbet and a simple but sweet 1940s wedding dress.

10 thoughts on “Du och jag håller andan och håller händer i språnget. Det är inte så långt hem.

  1. så fint!
    du som har sån koll på 40-talet kanske vet vad det spelades för låtar, både utländska och svenska, på den tiden? om du vet några hits alltså. helst från den tidigare delen av 40-talet.Tack på förhand! angie

  2. Underbart vackra saker! Jag är intresserad av att köpa en brudklänning att ha som dekoration om
    du bestämmer dig för att sälja någon.

  3. Underbar klänning! Tänkte på det…går det att ha kommentarknappen/länken under varje inlägg också? Så man slipper scrolla till början av inlägget för att kommentera :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *