Rocket Room med världens bästa gäng.

Igår tog vi cyklarna över Skanstullsbron till våra nya vänner på Ringvägen.

Där välkomnades vi av Karoline som var jätteglad. Och hennes fina vänner.

Karoline och Andreas hyr en etta med riktigt kök och balkong på söder. Litet men välplanerat och mysigt. Jag dog lite av hur fint det var överallt. Gamla resväskor, vildvuxna pelargoner och 50-tals porslin.

Kvällens värdar. Andreas blandade fantastiska drinkar och så pratade vi, fotograferade med våra kameror och skrattade så vi att vi glömde tiden.

Helt plötsligt blev det dags att gå. Till Rocket Room närmare bestämt.

Jag och Jacob!

Kameran fick stanna kvar hos Karoline och Andreas och det var tur, för jag hade världens roligaste kväll och hade varken tid att fotografera eller hålla koll på mina saker. Vi dansade enormt mycket, skrattade och kramades.

Bäst av allt var när jag och Jacob dansade till livebandet och han plötsligt lyfter upp mig till taket, böjer mig bakåt mot golvet och sedan kastar iväg mig och det bildas en ring runt oss på dansgolvet. Och sedan jublet! Jacob och jag kan ingenting om akrobatik eller kast, så det var en grej i stundens ingivelse. Galet.

Bästa kvällen på länge ♡

8 thoughts on “Rocket Room med världens bästa gäng.

 1. Hej Jessica,

  Kul det var att träffa dig i verkligeheten. Du var lika fin som du verkade här på bloggen!

  Var ett tag sedan jag var a jour på bloggarna, men nu har du en trogen läsare igen på bästa fotobloggen.

  Hälsningar

  Karin

  1. Vad roligt att du är här inne och gör en uppföljning på våran kväll. Jag kan bara säga tack och detsamma! Det var jättekul att lära känna dig och jag hoppas att vi ses snart igen. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *