Silversaga + Case App!

Jag blev tillfrågad av Case App att designa några iPhone 4-skal som skulle få vara med i en tävling till mina läsare. Ja tack! Det föll sig som så att jag valde två bilder på underbara Malin, för hon gör sig så magisk på bild och jag ville ju välja mina finaste bilder till er. Jag hade nog inte förväntat mig någon större kvalitet på ett mobilskal, men blev glatt överraskad när de kom. Färgerna är jättefina, skärpan är där skärpan ska vara och den drömska känslan finns kvar. Även på ett mobilskal! Nu är jag förväntansfull och undrar vad ni tycker!

Såhär gör du för att vara med och tävla:
Gilla Vintageportalens sida på Facebook och dela inlägget för tävlingen. Om ni är extra förtjust i något iPhone-skal, skriv gärna en motivering under inlägget om tävlingen på FB om varför du vill vinna det skalet.
Tävlingen är slut på onsdag vid midnatt.

Translation:
I was asked by Case App to design some iPhone 4 cases that could be part of a contest for my readers. Yiey! I chose two pictures of gorgeous Malin, because she always is photographed so magical and I wanted to choose my favorite pictures for you. I guess I was not expecting any great quality in a mobile shell, but was pleasantly surprised. The colors are beautiful, the sharpness is perfect and the dreamy feeling remains. Even in a phone case! Now I am excited and wondering what you think about them!

Here’s how to participate in the competition:
Simply hit the “Like Button” for Vintageportalens Facebook Fanpage and share the post for the contest on Facebook. If you are particularly fond of any of these cases, please write a comment below my post on Facebook.
The contest ends on Wednesday by midnight.

9 thoughts on “Silversaga + Case App!

 1. så underbart fina skal, de ger verkligen en mysig vintage känsla!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett iphone skal för jag har precis fått en iphone och jag har inte hittat något fint skal än, men nu såg jag dina och det är precis ett sådant skal som hade passat underbart bra till min iphone.
  Det kvittar egentligen vilket skal jag vinner för alla tre är lika fina, men helst det till vänster, när två tjejer ligger ner på golvet eller det längst till höger, när Malin har ett varghuvud på sig.

  Kram :)

 2. Så himla vackra! Skulle helst vinna det med varghuvudet men de andra är sagolika de också.

  och tack snälla du för kommentaren, blev så glad! x

 3. Åh herregud!!! Jag tror jag just vann ett skal! Äntligen lite ljus i denna mörka trista dag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *