Silversaga + Hemslöjd!

Nu kommer tidskriften Hemslöjd ut i butik och där mina bilder är med på två uppslag. Artikeln handlar om Elsa Olsson och hennes konstprojekt i hår, inspirerat av gamla traditionella tekniker. Väldigt spännande! Ryck tag i ett nummer om ni gillar hantverk. Jag är väldigt glad och nöjd med mina bilder och hoppas jag har en ny kund i fina Hemslöjd. Jag älskar att sammanväva min drömska bildvärld i nutida artiklar, det är liksom då det blir som bäst.

5 thoughts on “Silversaga + Hemslöjd!

 1. Så vackra bilder! Men jag har personligen lite svårt för hårsmycken o sånt. Vet att det är ett urgammalt hantverk, och det är mycket vackert, men det är nåt…
  Men det är läckert när man ser det så här, ju.
  kram elsamarianne

 2. Jag är oerhört fascinerad av hårsmycken. Har i flera år letat efter ett antikt smycke av hår, och nyligen hittade jag ett billigt i perfekt skick på Myrorna. Och Elsa är så otroligt duktig, väldigt kul att hon skapar vackra föremål mad hår. Och du är ju en toppenfotograf såklart :)

  1. Vad häftigt med ett antikt, det skulle jag vilja se!
   Jag var jättenära att köpa en mycket gammal bok (en bibel tror jag) som innehöll två sorgflätor, en gång, för att fotografera. Dom var så vackra och fascinerande. Tyvärr han någon annan före.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *