Torsdagshäng med second hand.

Torsdagsmorgonen började med väldigt trevlig post, nämligen dessa mobilskal med mina bilder på. De är så galet fina i verkligheten att jag tänker att alla borde ha ett Silversaga-skal på sin mobil. Men nog om det, för tävlingen för de här skalen börjar imorgon. Hoppas ni kikar in här då.

Jobbade fram lunch, sedan gjorde jag mig klar och gick från mitt hem till Skanstull. Det tog ungefär femton minuter. Lycka att bo på lilla landet i stan och få både storstad och lugn när man vill. Det bästa av två världar.

Där träffade jag den här pinglan! För första gången dessutom. Jag var så himla glad hela tiden. Vi delade sallad på Louie Louie och pratade om massor av saker. Bloggare som man möter som inte är riktigt som man tror i verkligheten, väldigt väldigt små hundar, och om hur sommaren har varit såhär långt.

Grillad halloumi, pasta och somrig sallad.

Sedan gick vi på spontan second hand-runda! Återvinnarna, Myrorna, Röda Korset och den här lilla butiken som var som ett hål i väggen. Kommer inte ihåg vad den hette tyvärr.

Karoline köpte glassformar och fick en cirkuspåse. Sedan kom det kanske största regnovädret på länge med både vatten och hagel som till och med utlöste bilalarm. Vi stod under taket och smidde lite planer. Sedan tackade vi för oss, kramades och jag åkte hem. Fina fina människa!

Lade min nyinköpta bricka för 50 kronor på köksbordet och tänkte att det nog var ett riktigt fint köp. Ska bara ge den en glasskiva först. Det var den torsdagen!

18 thoughts on “Torsdagshäng med second hand.

  1. Ååh, finns det nåt som önskar att jag hade en iphone så är det alla fina skal man kan köpa till, men det är väl inte en helt hållbar anledning att köpa en telefon antar jag. Superfina är de i alla fall! :)

  2. Mobilskalen “is to die for”. Spännande med utlottning…
    Så roligt att shop-hoppa lite med en god vän. Brickan är perfekt både till frukost på sängen och till sommarfikat. Och maten ni åt ser verkligen smaskens ut.
    kram elsamarianne

  3. Så fint det bildet fra stasjonen er! Maten så veldig god ut, og den lille butikken hadde masse sjarm, og jeg elsker radioen i bakgrunnen på det nederste bildet!

  4. Hurra för second hand-fynd! Jag har precis flyttat till en ny stad och håller på att utforska utbudet här. Måste säga att det ser lovande ut än så länge.
    Tittar in för tävlingen, de där skalen ser ju tokvackra ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *