Stora äventyrsveckan!

Photo: Jessica Silversaga

Åh, men hallå! Nu är vi hemma igen efter en veckas maxad semester. Förlåt bloggtystnaden, lite svårt att blogga när man är långt ifrån allt vad teknik innebär och bara njuter av sommaren. Allting började med att Simon fyllde år och fick frukost på sängen. Jag sjöng, tillsammans med Marilyn Monroes “Happy Birthday Mr President” i bakgrunden.

Photo: Jessica Silversaga

Sedan fick Simon öppna paket! Ett av paketen innehöll en resa till Herräng där vi skulle socialdansa på Herräng Dance Camp, som ni nog känner till sedan tidigare i bloggen, bland annat härifrån, här och här, men även senast här! Vi skulle bo i en fin stuga med eget kök och så hade jag även ordnat en liten tvist på det hela, äventyrlig som jag är.

Photo: Jessica Silversaga

Nämligen ridkurser, då jag och Simon har pratat ganska länge om att vi vill rida tillsammans! Vi bodde på Haga Gård i Herräng, ett mysigt litet ställe där man både kan bo i stuga och rida några av stallets hästar. Första turen red jag Wilma.

Photo: Jessica Silversaga

Wilma var en mycket bestämd dam och ville vid ett par tillfällen bara stanna och göra absolut ingenting. Och jag fick träna på att vara bestämd och tydlig. Så till slut gick det såhär snabbt, när vi travade hemåt. Med ungefär tusen myggbett.

Photo: Jessica Silversaga

Simon red Telle. Vi blev båda så hooked att vi förmodligen kommer tillbaks snart igen!

Photo: Jessica Silversaga

På kvällarna var det socialdans på Folkets Hus, och på fredagen var det 1960-tals maskerad. Vi fick en massa nya vänner och när vi till slut åkte hem, fanns det ingen plats på kroppen där vi inte hade träningsvärk. Mycket bra vecka!

Translation:
Our holiday in Herräng, taking riding classes and social dancing at Herräng Dance Camp. Best days of summer so far, I’ve had so much fun and made new friends and also discovered how much I enjoy riding. Can’t wait to go back!

6 thoughts on “Stora äventyrsveckan!

  1. Åh, vad härligt ni tycks ha haft det! På tal om något helt annat.. Har du något tips på bra bröllopspresenter? Är till ett brudpar jag inte känner så bra, vet inte om de är fullt lika förtjusta i gamla ting som jag.. Men skulle vilja ge dem något unikt och fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *