Törnrosa.

Photo: Jessica Silversaga

Likt en slumrig sagovärld (om vi bara ser det från den ljusa sidan och blundar för kaos såklart) börjar saker sakta komma tillbaks till det vanliga här. Väggarna är spacklade, slipade och målade. Min garderobsställning sattes upp igår kväll och hälften av kläderna hänger nu på galgar. De japanska körsbärskvistarna blommar för fullt. Ibland är känslan av resultat så fantastisk, även fast man är lite utmattad och det tog tid att komma dit. Kanske just därför. Jag ska visa er mer av den ljusgråa väggfärgen vi blandade själv, någon dag. En fjärdedel grå och tre fjärdedelar Stockholmsvitt. Blev jättefint.

Photo: Jessica Silversaga

Mitt anteckningsblock med körsbärsblommor från Paper Cut.

Photo: Jessica Silversaga

Apotekarskåpet med fina saker och de gamla loppisfyndade klänningarna på gamla krokarna jag fick från inredningsproffset Elsa!

Photo: Jessica Silversaga

Det är stökigt överallt där kameran sveper över, men det får ni inte se. Det förstår ni nog i alla fall. Men åt rätt håll går det!

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Our new bedroom are getting closer to the end result. The wardrobe installation is back on the wall and the clothes are almost up.

7 thoughts on “Törnrosa.

    1. Thank you! The feeling of getting closer is really nice :-) I think you’ll like the end result, even with the gray walls. I am saving the sunny yellow for some other room. I hope everything is wonderful with you! x

  1. hela min kropp blir lugn och mjuk av dessa bilder, det är precis så det ska kännas i ett sovrum. vad skönt det måste vara att det snart är färdigt, jag hoppas att du har en fin måndag!

  2. Varje gång jag kommer in på din fantastiska blogg så är det som att träda in i en drömvärld, och jag ville bara tacka så hemskt mycket för att du skapar denna flykt från en slaskig vintervardag! Sluta aldrig.

  3. Vilka fina klänningar du har – men jag får hjärtat i halsgropen när jag ser att några av dem (på väggen) hänger på ståltrådsgalgar! Det är DÖDEN för tunna och fina och ömtåliga material! Helst ska det vara galgar som är matelasserade med skärt siden förstås, fast i brist på dessa funkar trägalgar jättebra. Men släng stålgalgarna!

    Och börja kanske samla på gamla galgar? Jag tycker personligen att det är fascinerande med gamla galgar som det står “Stadshotellet i Härnösand” på till exempel. Jag har en sån i min garderob och jag är fullständigt säker på att varken jag eller någon i min familj någonsin bott på Stadshotellet i Härnösand, än mindre stulit en galge därifrån. Hur har den hamnat hos mig? Jag tror att galgar lever egna liv. Jag har också någon trägalge från en “beklädnadsbutik” i Kiruna. Där ar sammanhanget klarare: Min mamma kom från Kiruna (fast hon flyttade därifrån 1947…) Gamla trägalgar berättar historier! Och är bättre för kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *