Varför den här människan är så himla bra.

Photo: Jessica Silversaga
För att han har det varmaste hjärtat ☆ För att han gör mig till en bättre person, mer tuff, stolt och rak i ryggen För att han låter mig vara arg, ledsen, huvudet ovanför molnen-glad och aldrig aldrig försöker ta ner mig från molnen och ner på jorden eller aldrig någonsin tycker att jag borde vara mer som andra ☆ För att han är feminist och tycker det är en självklarhet  För att han inte använder ironi stup i kvarten För att han är så himla bra på att laga vegetarisk mat För att han använder motstridiga ord i samma mening som ‘ganska mycket jättebra’   För att han är djurvän För att han är så jäkla snygg För hans armar ☆ För att han är den roligaste människan jag vet och ger mig kramp i magen av skratt ☆ För att han fyller mitt påskägg med vintage-strumpbyxor För att han gillar att hålla hand För att han får mig att känna som att ingenting i den här världen är viktigare än oss För att han kom fram till min och Elsas filt den där dagen på Stora Skuggan och sa hej.

Translation:
What makes him so insanely good.

8 thoughts on “Varför den här människan är så himla bra.

    1. Å, men så fint skrivet. Tack! Man ska aldrig ge upp, den där skrönan ‘när man minst anar det’, är så sann. Kram till dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *