Vinn biljetter till Uppsala Vintagefestival!

Photo: Jessica Silversaga

Nu blir det mycket inlägg om vintage-mässor i bloggen, men jag tycker att det hör den tidiga våren till! I helgen är det dags för Uppsala Vintagefestival. Förra året var jag och Simon där för första gången. Jag handlade bland annat ett par gamla gummistövlar då, men också ett svart spänne till min kappa. Vill du också åka dit och upptäcka mässan? Jag lottar ut två biljetter till två personer var, så att du kan bjuda med en bra människa.

För att vinna, kommentera detta inlägg och motivera gärna varför du vill gå. Glöm inte att fylla i ditt för och efternamn i kommentaren, men också din mail då jag kommer maila ut till vinnarna.

Tävlingen avslutas på fredag klockan 20.00.
Mässan pågår lördag 5/3 11-18, söndag 6/3 11-16.

Grattis till Hanna Karlsson och Jenna Karlsson som vann två biljetter var!

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

8 thoughts on “Vinn biljetter till Uppsala Vintagefestival!

 1. Jag skulle bli glad om jag vann biljetter till mig och en vän som bor i Uppsala, men som aldrig varit på vintagefestivalen! Så kan jag leta efter ett par vårskor till mig själv!

 2. Åh det vore jättekul att vinna biljetter dit! Har alltid velat gå, men aldrig unnat mig att betala inträdet. Mvh, Frida Holmér

 3. Vill så väldigt gärna gå på Vintagefestivalen!
  Är 100% långtidssjukskriven så det hade varit toppen att vinna biljetterna

 4. Jag skulle vilja gå på Uppsala vintagefestival eftersom jag såklart tycker om vintage, och garderoben skulle må fint av uppdatering.

 5. Jag vill vinna för att jag inte har så mycket pengar och hellre vill köpa något fint än att lägga det på inträde… om ärligheten ska fram haha

 6. Jag åker från Östersund till Uppsala ikväll bara för att gå på festivalen, med sambon i släptåg. Eftersom det kostar en del slantar att bila ner skulle det vara fint att vinna biljetterna, och kanske ha råd att bjuda min karl på en fika istället.

 7. Jag måste ju gå på mässan för det går ju inte att frossa för mycket i alla unika och spännande saker som en kan få se på bra vintagemässor! :)

 8. Hej älskar vintage speciellt 60-70 tal blir liksom glad av färger o mönster.
  Har precis börjat på mode o designskolan i Sandviken o skulle vara väldigt bra för inspiration för framtida projekt Mvh Marlene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *