Black balloons!

Häromdagen kom ett bud med en massa ballonger, en flaska Cava och ett kort som önskade mig ett gott nytt år. Från Freixenet, som tydligen vet hur man firar in ett nytt år. Tack och bock!
Nu är jag nyfiken. Har ni några planer för nyår? ♡

Nya klänningen fick vara med också, som ni ser. Och ett stort leende, för nu är jag äntligen FRISK!
Puss på er!

Translation:
Freixenet wanted to wish me and the blog a Happy New Year. Thank’s, I love the balloons!
As you also might noticed, I am wearing my new vintage dress!

16 thoughts on “Black balloons!

 1. du är så vacker, jessica.
  jag vet inte vad jag ska göra än. vill verkligen vara med mina närmaste och finaste vänner men de är utspridda på olika håll. så får väl antingen vara chaufför eller något.

 2. Så skönt att få känna sig frisk, när man haft nåt långdraget tråkigt…
  Snygga ballonger, verkligen läckra.
  Nyår? Vi ska stå och kolla in alla fyrverkerier, för vi ser nog en hel del här uppe från vårt berg… och så ett glas skumpa på tu man hand…
  kram elsamarianne

 3. That dress is beautiful! Really great color contrasted to your hair! :) Gotta love the black balloons as well – what a great photo shoot! I love it love it!

 4. Jag ska packa min väska och åka ner till portugal och fira nyår med min pojkvän som har flyttat dit. Har nog aldrig längat så mycket till ett nyår så mycket som i år!

  Vi träffades för övrigt på Profoto i november när jag var där och hade min praktik hos Sandra Myhrberg. Hej hej:)

 5. Just nu är mina nyårsplaner överallt. Å ena sidan kanske mina släktingar från Finland kommer och då vill jag vara med dem. Å den andra så kommer min bästa tjejkompis att styra upp världens baluns och jag vill ju självklart vara där med. Skulle vara fantastiskt att kunna klona sig själv och få uppleva både och.

  Skönt att du är frisk igen! God jul :)

 6. Är ledig från jobbet i Bromma i tre dagar, så tänkte ta med min pojkman hem till föräldrahemmet i Linköping och ha minikalas tillsammans med min syster. VI har haft det förut. Massa gamla vänner, plockmat, bubbel och dans till dålig åttiotalsmusik. Det kan nog bli fint efter en höstvinter med alldeles för lite umgänge.

  Själv då, Silversaga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *