Ett November.

Photo: Jessica Silversaga

Förra året i November var vi nyförälskade, men inte alls lika kära som nu. Vi renoverade sovrummet. Hade sängen mitt i rummet och byggde små gångar runt. Spacklade och slipade väggarna varje helg, sedan flera lager grå färg. Jag jobbade som retuschör på Erik Olsson tre gånger i veckan och samlade mod för att våga sluta och satsa heltid som fotograf. Den här dagen var en sån dag då det liksom aldrig blev riktigt ljust ute. Jag låg på sängen och du fotograferade mig. Du har alltid sagt att jag har varit vacker och jag har aldrig kunnat förstå vad du menar. Kanske kommer dina ord att fastna på mig en dag, men just nu spelar det ingen roll. Du gör mig glad i ett grått November ☆

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
One November day last year, when the light was low the whole day and you were take pictures of me and told me I was beautiful. I did not believe you, I still don’t. But that does not matter. You make me so happy.

15 thoughts on “Ett November.

 1. Åååh så mysigt, den sista bilden är ju så himla fin, blir ju helt varm av att se den, så mycket kärlek <3

 2. Vilka bilder! O dina texter! Du är en talang , har sagt det förr men det tål o upprepas. Håll ut snart vänder det! O novemberljuset kan vara magiskt… Lite gula blad kvar på en gren eller en ros som trotsar årstiden iallafall här i Göteborg som ännu ej haft snö. Tack för att ni delar med er! Klem

  1. Ja, snart kommer ljuset igen, jag längtar. Jag såg en stor ros på kolonilotterna i Vinterviken förra veckan, det var vackert. Du och jag kanske är två rosor som trotsar vintern och hänger kvar tills våren kommer? Kram.

 3. Så fint skrivet Jessica.
  var länge sedan jag kommenterade här nu men vill bara säga att jag blir glad varje gång du uppdaterar, att du lyckas göra någonting vackert även av den här förödande betonggrå tiden på året. Du är så bra, alltid.

 4. Du skriver så godt, Jessica. Dere er så utrolig fine sammen, og det lyser liksom kjærlighet av disse bildene! November kan være veldig fin, selv om den også kan være grått og trist, og det aller beste er å være sammen med dem vi er glade i.

 5. Åh, kan du inte skriva om bröllopsplanerna. Vill veta hur ni tänker och hur det går och hur det kommer att se ut?

 6. Du är verkligen helt maklöst vacker, jag förstår inte hur du bär dig åt. Jag var tvungen att kika in och berätta hur stor inspirationskälla du är för mig! Både vad det kommer till stil och att uppfylla sina drömmer. Jag älskar din blogg och kommer att fortsätta följa den slaviskt och förundras över din fina vardag.

  Ps. Läste förövrigt att du också var från Linköping, kul! Och så skulle jag hemskt gärna vilja se inslaget i Äntligen hemma som gjordes med dig. Var kan jag hitta det någonstans?

  Sänder en varm omfamning i novembermörkret. Snart blir det ljust igen!

  1. Hej Isabelle! Å, tack för så fina rader. Blir så himla glad! Fint att jag kan inspirera till att följa sina drömmar, jag tycker du låter som en väldigt klok person med hjärtat på rätta stället! Det stämmer att jag bodde i Linköping innan jag flyttade till Stockholm, jag är dock ursprungligen från Sundsvall. Äntligen Hemma-programmet som jag var med i sändes den 25 november 2013. Jag hoppas du hittar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *