Här är det alltid vår.

Ni är många som kommenterar eller skriver och frågar om min sovrumstapet. Den kommer från Paintpart och deras kollektion Lantligt & Modernt som är inspirerad av det lantliga folkhemmet. Den får lilla sovrummet att kännas som ett torp, mitt i stan. För några dagar sedan köpte jag in lite snittblommor och nu känns ju rummet riktigt vårigt.

Några fler frågor på det? ♡

Translation:
I get many questions regarding my bedroom wallpaper! It is produced by PaintPart and their collection “Lantligt&Modernt”.

6 thoughts on “Här är det alltid vår.

  1. Vilken underbar tapet, du verkar bo så fantastiskt fint! Jag vill se fler bilder, få inspiration.

    Tack för världens bästa blogg förresten, den är helt klart min favorit!

  2. Så himla fint! Om två veckor flyttar jag. Från att ha delat en pytteliten etta med min bästa vän så får vi nu en stor fin trea inne i stan. Då ska jag köpa hem blommor. Både snittblommor och krukväxter. Åh vad jag längtar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *