I love you more than anyone loves you, or has loved you, or will love you.

Igår var det torsdag och fanns två anledningar att fira!

Jag och den här mannen möttes upp på Tjärhovsgatan. Under dagen hade han fått papper på att han får flytta över till ett nytt jobbprojekt och därmed också får löneförhöjning. Grattis till världens duktigaste!

Själv skulle jag ha vernissage för min utställning på F12 Closer på kvällen och var glad över att så många av mina vänner hade attendat eventet. Plus den senaste månadens frilansjobb och äntligen lite pengar på kontot så var det dags för ett besök till en av mina favoritbutiker i Stockholm.

Nämligen Swedish Hasbeens!

Under närmare ett års tid har jag gått och suktat efter dessa skor med de finaste hälarna! Nu är det rea och det fanns ett par kvar i min storlek. Ni förstår lyckan i att äntligen få prova dem.

Tills jag provade Margot och blev helt kär. Perfekt klackhöjd, skön promenadsko, lite bibliotekarie. Ungefär allting man kan önska av en sko. Men jag hade verkligen bara råd med ett par.

Provade dem båda i omgångar och hade lite ångest över att jag verkligen inte kunde välja.

Vilka tror ni att det blev till slut?

 

5 thoughts on “I love you more than anyone loves you, or has loved you, or will love you.

  1. Well done to your boyfriend, that is excellent news. I love your dress :)) And hmmm..I like both shoes, but maybe you chose the red ones!?! Whichever you did choose, you chose well ; ) Happy weekend to you! xx

  2. Hej Jessica! Jag tror att det blev dom röda…. Måste säga också att jag har läst dina bloggar i flera år och det känns liksom som om du är gladare och mår bätter nu än du gjort någon gång förut under den tiden. Bilderna och texterna förmedlar något så glädjefyllt. Det är den känslan jag får av bloggen i alla fall. Det verkar verkligen som om du har hittat en underbar person att dela livet med- någon du trivs med jättebra och som gör dig glad. Väldigt fint tycker jag.

  3. Hej jag kom med en fråga om du kunde göra en liten visning på hur du sätter upp ditt hår så fint i olika knutar och blandannat denna knut hur gör man ?? tacksam för svar :)

  4. Med risk för att det blir en dubbelkommentar, provade en gång innan men det blev något fel.
    Jag tror att det blev de ljusblå och vita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *