Isabella och Daniel, del 2.

Idag fortsätter del två på berättelsen om Isabella och Daniel. Jag hade köpt ett blommigt gammalt paraply dagen till ära och det kom till bra användning. Perfekt att hångla bakom exempelvis!

Mellan de olika fotoplatserna gick vi till fots och jag fick fotografera Isabella och Daniel när de nästan glömde bort att jag var där. Älskar när han lade armen runt hennes axlar. Och hur de svidade om till stövlar och höll finskorna i händerna under promenaden. De bästa stunderna är alltid de man aldrig kan planera.

Vi stannade och klappade lite får på vägen.

Det här är för övrigt en av Jacobs favoriter från dagen. Gamla gärdsgårdar <3

Sedan kom vi fram till en gård med gamla bilar. Vi hade ungefär tio minuter på oss så det blev lite snabba bilder. Isabella och Daniel tycker verkligen om det gamla precis lika mycket som jag.

Spana in den ljusblåa gamla bensinpumpen. Önskar jag hade tagit en närbild på den.

Paret hade tack-skyltar och de passade ju perfekt in till den gamla miljön.

Låter bilden framför den gamla bussen med den dramatiska himmelen avsluta bildserien.
Tack till Isabella och Daniel för en fantastisk dag!

9 thoughts on “Isabella och Daniel, del 2.

  1. Åh Jessica, din blogg var i flera år den jag följde intensivast men tappade bort dig nånstans bland alla nya jag upptäckte och nu hittade jag tillbaka och det känns som att ha hittat tillbaka till en vän. Ska börja läsa din sagoblogg igen!

  2. Åh gud, nästa gång är det du och jag som står där bakom paraplyet! Älskar dig och dina bilder!

  3. Jisses, så himla fina bilder! Älskar de bilder mellan de olika fotoplatserna, avslappnad och bara så mycket kärlek!

  4. Det är vi som ska tacka för en fantastisk dag! Och Jacob: det lyser så om er två så att det är ni bakom paraplyet nästa gång är ett måste. Ni är så vackra tillsammans!

  5. Vilka otroligt fantastiska bilder!!! Jag blir alldeles lycklig av att se dem! Sista bilden är ju bara så underbar! Du är en grym fotograf Jessica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *