Isabella och Daniel.

Kommer ni ihåg min efterlysning på annorlunda bröllop?
Isabella och Daniel var en av dem som kontaktade mig. I början på juni åkte jag och Jacob ut till Blidö för att vara med på deras bröllop. Isabella och Daniel skulle gifta sig under bar himmel och jag hade hållit mina tummar för att regndropparna skulle hålla sig undan. Det fungerade!

När det kommer till bröllopsfotografering behöver det inte vara en nackdel med mörk himmel, tvärtom. Resultatet blev vilsamt mjuka färger och drömskt ljus. Sådant som jag tycker om.

Det var så tacksamt att fotografera Isabella och Daniel. Deras kärlek fick dem verkligen att stråla.

Bröllopet var lite vintage och DIY-tema. Brudparet hade sytt egna servetter av kökshanddukar och gjort vaser av konserv- och glasburkar. Den fina handplockade brudbuketten var inget undantag.

Vi rörde oss mellan hav och ängar. Både Isabella och Daniel ville ha annorlunda bröllopsbilder och inga klassiska poser, så det struntade vi i. Istället lekte, sprang och hoppade vi. Hur bra som helst!

“Dagen kunde inte ha börjat bättre än med vår fotograf Jessica Silversaga. Vi hade haft en gedigen mailkontakt under våren och när vi sågs var det som att möta en gammal kär vän. Jessica mötte oss med en sådan värme och engagemang att vi kände oss helt avslappnade med att stå framför kameran”, skriver Isabella.

Detta paret alltså <3

Nu är jag nyfiken på om ni har någon favorit?
Imorgon kommer del 2!

11 thoughts on “Isabella och Daniel.

  1. Åh så vackert! Vilket ljuvligt ljus du får i dina bilder. Om du någon gång arrangerar en fotoworkshop så kommer jag :)
    Den första bilden är så fin, man kan verkligen se hur kära dom är. Och bilden på slutet när hon står bakom honom är fantastisk. Vilken vacker brud!

  2. Carolina, jag har många gånger varit på väg att hålla workshops. Nästa gång får jag nog ta tjuren vid hornen. Då ska jag komma ihåg dig! Tack för fin kommentar och visst är bruden galet tjusig.

  3. Vilka underbara bilder! Ser ännu mycket mer fram emot vårt eget bröllop och bröllopsfotografering nu! <3

  4. Bilderna fångar verkligen hur kära vi är i varandra! Tack igen Jessica för att just du fotade oss. Jag är så glad över att vi hittade till din blogg och jag ser fram emot att följa dina foton på fler bröllopspar och glädjas med dem som får bli fotade av dig. Stor kram!

  5. Annett, jag ser också fram emot att få fotografera er på den spännande dagen. Väldigt mycket!

    Isabella, tack till ER för en fantastisk dag. Jag hade så roligt att det knappt kan räknas till jobb. Ni har verkligen en energi och glöd som syns på långa vägar. Låt den alltid synas! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *