Längst inne i mitt huvud är allting ofattbart & svårt & skratten dånar som kanoner & gräs är mjukt men sten är hårt & jorden rymmer millioner.

Photo: Jessica Silversaga

– Barbro Lindgren

Här kommer en dos bilder från helgen som var, fångad med min mobil då min kamera glömdes kvar i ateljén. Simon fyllde år i fredags och jag överraskade med eftermiddagspicknick utomhus. Det är ju egentligen hur enkelt som helst och bör göras massor under sommaren! Köp med god vegetarisk buffé, champagne, läsk, chokladpraliner och jordgubbar och packa ned finporslinet i en korg med pioner. Sedan kan du plocka sommarblommor och bara fylla vaser med. Blev lite Marie Antoinette över det hela, jag tycker att en bra picknick ska kännas som en saga.

Photo: Jessica Silversaga

Världens finaste människa fyller år.

Photo: Jessica Silversaga

Mitt emellan sol och skugga placerade jag filten. Trots att det var eftermiddag så värmde solen fortfarande. Fint.

Photo: Jessica Silversaga

På lördagen kom Simons familj förbi och firade och åt tårta med oss. På söndagen hängde vi på Hornstulls Loppmarknad och tog med falafel för att äta på Långholmen. Typiskt bra helg med massa sol och kärlek!

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Last weekend I surprised Simon with a picnic on his birthday!

12 thoughts on “Längst inne i mitt huvud är allting ofattbart & svårt & skratten dånar som kanoner & gräs är mjukt men sten är hårt & jorden rymmer millioner.

  1. Så himla fint och romantiskt det blev! Håller med om Marie Antoinette-känslan och att picknickar helst ska kännas som en saga. Fler sagopicknickar åt folket!

  2. What a wonderful gift! Beautiful place and beautiful couple. You surely had a special day, I wish you happiness ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *