Mercy.

Jag har köpt en julklapp till mig själv, nämligen ett set underkläder från Agent Provocateur. Fingrade en del på det prickiga setet men kände att det påminde väldigt mycket om mitt blommiga som jag fick från Jacob förra året. Så det fick bli dessa puderrosa i spets. Kallas Mercy och finns i den klassiska serien.

Translation:
My new lingerie from Agent Provocateur, Mercy in pale pink!

9 thoughts on “Mercy.

  1. Älskar! Har också funderat på att unna mig nåt liknande för att vintern ska bli trevligare. Vad kostar ett set egentligen? Vet att de är dyra, men exakt vad går det loss på?
    Kram finaste Jessica

    1. Ett set med bh, trosor och strumpebandshållare kostar typ som en månadshyra. 3000-4000:-. Jag köpte bh och trosor och betalade tvåtusen kronor, helt klart smärtgränsen. Men å andra sidan har jag slutat köpa flera olika set med underkläder som aldrig sitter riktigt bra och investerar istället i riktigt fina då och då!

        1. Ja, det tycker jag! Nu beror det ju på hur mycket man använder dem givetvis, men jag köper ett set varje år och de är fortfarande väldigt fina. En söm släppte i en strumpebandshållare en gång, jag gick tillbaks med den ett år efter inköp och de lämnade genast in till skräddare, kostnadsfritt för mig. Så även bra service!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *