Nyårsstassen!

Min nyårsoutfit var en paljettprydd klänning som jag egentligen sydde förra året men aldrig använde. Tyget köpte jag på Tygverket i Stockholm. Allt som allt landade det runt 300 kronor. Jag hade inget mönster utan konstruerade allting som jag ville ha det själv, till exempel en låg rak rygg. Midjan består av ett elastiskt band så att klänningen bara kan dras på över huvudet. Inspirationen hämtade jag från det vackra 20-talet!

Läppstiftet är Ruby Woo från Mac. De fina bilderna tog Jacob. Hoppas ni fick ett fint nyårsfirande!

Translation:
My New Years Eve dress! I sewn it myself last year!

23 thoughts on “Nyårsstassen!

    1. Tack! Stickningen i julas gick bra, men det slutade med att jag fick lämna jumpern och låta mamma försöka färdigställa den. Blev helt enkelt för svårt med det fina, tunna garnet. Ska dock försöka mig på att sticka en basker till jumpern. Inser nu att mina höga ambitioner kanske gjorde det lite svårt för mig som förstagångsstickare! Puss.

  1. You are a dream at making dresses, this is wonderful…so beautiful! Happy New Year to you sweet girl…I hope it is one of great adventure filled with love and happiness xo

  2. Hej! Har du några tips på hur ska man göra om man är nyinflyttad i Sthlm? Studerar på universitetet men det kan lätt bli lite enformig då det blir samma personer där och många är inte härifrån liksom.
    KRAM

    1. Jag var så himla ensam när jag flyttade hit till Stockholm. Försökte hänga med lite Stockholms-bloggare, men dom visade sig inte vara så mysiga och inbjudande när de väl gällde. Så jag var ensam hela första vintern vilket var jättetrist! Sedan började jag gå danskurser på Chicago och träffade en massa härliga människor. Så mitt tips är helt klart hobbykurser! Och att vara extremt social och prata med människor som verkar snälla på helt otippade ställen. Till exempel så blev jag vän med Amanda när jag var inne på Tygverket och skulle köpa tyg till nyårsklänningen ovan. Hon jobbade där och jag började vår konversation med att ge henne en komplimang för hennes helt otroliga stil. Eller att göra som jag gjorde. Skriva till bloggare man gillar och styra upp ett kalas. Lycka till med studierna! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *