Officiella stök-veckan.

Photo: Jessica Silversaga

Det är ingen riktig ordning här i bloggen för tillfället, eller hemma. Jag håller nämligen på att förbereda flytten av mitt hemma-kontor till min nya ateljé som jag skrev på pappren förra fredagen! Halva förrådet på vinden är tömt och med mig till nya kontoret tar jag med mig massa vintagekläder som jag tänker sälja på Etsy. Blir som en slags kombinerad vintagebutik och fotoateljé. Härligt kreativt kaos tänker jag mig att det ska bli! Längtar tills jag är på plats och kan börja skapa annat än flyttlådor och damm-katter. Hoppas ni orkar hålla ut tills dess ♡

Translation:
This week I am moving my home office to my new studio! Can’t wait so show you!

7 thoughts on “Officiella stök-veckan.

  1. Vad härligt och spännande! Då skall jag hålla utkik efter din Etsy-shop! Jag öppnade en för inte så länge sedan och upptäckte då hur många fantastiska kreativa människor som finns där ute! Klart att vi håller ut!

  2. Ska bli kul att hänga med på resan. Jätte spännande!
    Men nu kommer en liten fråga också, var har du hittat den fina hatten på bilden? Har letat efter en liknande. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *